• PRO TV
  • Evenimentele din luna octombrie sunt sărbătorite prin producții cinematografice de neratat, la PRO CINEMA

Evenimentele din luna octombrie sunt sărbătorite prin producții cinematografice de neratat, la PRO CINEMA

Evenimentele din luna octombrie sunt sărbătorite prin producții cinematografice de neratat, la PRO CINEMA

În luna octombrie, PRO Cinema a pregătit o selecție de filme de neratat pentru toamnă, aducând pe micile ecrane unele dintre cele mai apreciate producții.

Gallery

Ziua Națională a Spaniei, celebrată prin filme

În data de 12 octombrie, vom sărbători împreună Ziua Națională a Spaniei, cu o combinație de filme ale emblematicului regizor spaniol Pedro Almodóvar. De la ora 20:30, drama Madres paralelas – Mame paralele poate fi văzută pe PRO Cinema. Cu Penélope Cruz în rolul principal, filmul a câștigat două Globuri de Aur și a fost nominalizat la două premii Oscar. Acesta va fi urmat de Dolor y gloria - Durere și glorie, de la ora 23:00. În care Antonio Banderas joacă un regizor a cărui carieră se află în declin, ceea ce îl face să contempleze asupra tuturor alegerilor făcute de el de-a lungul timpului.

Filmele de acțiune sunt la PRO Cinema

De luni până joi, serile sunt pline de adrenalină! Filme clasice de acțiune precum Traffic – Trafic, cu Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas în rolurile principale, ce poate fi urmărit pe data de 1 octombrie, de la ora 22:30. Sau, pentru cei care preferă acțiunile SF, miercuri, 2 octombrie, de la ora 20:30, pot vedea Total Recall - Total Recall. Memorie programată, cu Colin Farrell și Jessica Biel. Acestea sunt doar câteva exemple dintre filmele de acțiune oferite de PRO Cinema în octombrie.

Ce vedem de Halloween la PRO Cinema

Nu avem cum să uităm de Halloween! Joi, 31 octombrie, de la ora 20:30, avem întâlnire cu Dracula Untold - Dracula: Povestea nespusă. Povestea temutului domnitor român este spusă printr-o perspectivă fantastică, ce ilustrează modul în care voievodul a devenit înfricoșătorul Dracula, cunoscut pentru cruzimea sa în întreaga lume.

Apoi, de la ora 22:30, Zombieland: Double Tap - Zombieland: Rundă dublă este o comedie horror, cu Woody Harrelson și Jesse Eisenberg în rolurile unor vânători de zombie. Aventurile lor reprezintă combinația perfectă dintre umor negru și lupte însângerate.

Așa că, luna aceasta, lasați-vă cuceriți de magia filmelor, alese cu grijă de PRO CINEMA, pentru a transforma serile de toamnă în adevărate aventuri cinematografice!

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni