• PRO TV
  • Producția de Hollywood filmată în România și difuzată la PRO TV! George Piștereanu, despre lucrul cu Samuel L. Jackson: ”Un moment special pentru mine!”

Producția de Hollywood filmată în România și difuzată la PRO TV! George Piștereanu, despre lucrul cu Samuel L. Jackson: ”Un moment special pentru mine!”

Producția de Hollywood filmată în România și difuzată la PRO TV! George Piștereanu, despre lucrul cu Samuel L. Jackson: ”Un moment special pentru mine!”

Duminică, 6 octombrie, PRO TV difuzează ”Codul asasinului” / The Protégé, un thriller de acțiune din 2021, regizat de Martin Campbell și cu Maggie Q, Michael Keaton și Samuel L. Jackson în rolurile principale.

Filmul – care spune povestea unei assasine plătite, cu misiunea de a găsi un om de afaceri dispărut de mulți ani din Vietnam, a fost turnat în România și au fost realizate cu sprijinul local companiei Frame Film, condusă de Andrei Boncea și Dragoș Buliga (care sunt producători executivi pentru „The Protégé”).

În distribuție se regăsesc și actori români, precum Tudor Chirilă, George Piștereanu, Florin Piersic Jr sau Cosmin Dominte.

George Piștereanu își amintește de lucrul la acestă peliculă, difuzată duminică, 6 octombrie, la PRO TV.

"A fost o experiență unică și extraordinară să fac parte din filmul "The Protege"- "Codul Asasinului". Prima scenă pe care am filmat-o cu Samuel L. Jackson e chiar la începutul filmului, așa că o să vedeți cum povestea începe cu intensitate. Deși interacțiunea cu el a fost scurtă, a fost un moment special pentru mine. E un actor pe care îl apreciez enorm și să joc alături de el - cineva a cărui filmografie am urmărit-o de-a lungul anilor - a fost cu adevărat o reușită în viața mea.

Am avut ocazia să interacționez și cu Maggie Q, o actriță extraordinară. Filmările au fost superprofesionale, m-am simțit foarte bine. O parte din echipă a fost din România, iar o parte din alte colțuri ale lumii. Aș vrea să-i mulțumesc în mod special regizorului Martin Campbell. Este un regizor de excepție, cunoscut pentru filme ca "Casiono Royale", "Masca lui Zoro" etc., a fost o plăcere să lucrez sub îndrumarea lui pe toate scenele mele, și modul în care a orchestrat întreaga producție a fost pur și simplu fabulos. M-am simțit valorificat ca actor și sunt extrem de recunoscător pentru această experiență.

De asemenea, în film au jucat doi dintre cei mai apreciați actori din România, colegii mei, Tudor Chirilă și Florin Piersic, și mă bucur că am jucat împreună în acest proiect.''

Foto: www.georgepistereanu.com

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni