• PRO TV
  • Vila Lui Irinel Columbeanu a fost invadată de șobolani. Locuința impunătoare este într-o stare deplorabilă, la patru ani de când a fost cuprinsă de flăcări. Imagini deplorabile cu fosta proprietate a afaceristului

Vila Lui Irinel Columbeanu a fost invadată de șobolani. Locuința impunătoare este într-o stare deplorabilă, la patru ani de când a fost cuprinsă de flăcări. Imagini deplorabile cu fosta proprietate a afaceristului

Vila Lui Irinel Columbeanu a fost invadată de șobolani. Locuința impunătoare este într-o stare deplorabilă, la patru ani de când a fost cuprinsă de flăcări. Imagini deplorabile cu fosta proprietate a afaceristului

Recent, în mediul online, au început să circule noi imagini cu vila lui Irinel Columbeanu, care se degradează pe zi ce trece. Ce era, odată, o locuință impunătoare, a ajuns de nerecunoscut, plină de șobolani și de lucruri aruncate.

Gallery

Vila lui Irinel Columbeanu a ajuns o ruină și este doar o amintire a ceea ce era în urmă cu mai mulți ani. După ce a fost mistuită de flăcări, în urmă cu patru ani, s-a degradat din ce în ce mai mult, fără ca nimeni să schimbe acest lucru în vreun fel.

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu este plină de șobolani

Toată lumea ține minte perioada de glorie a fostului afacerist de la Izvorani, când luxul domnea la fiecare pas. Vila de pe malul lacului Snagov, aflată pe proprietatea de 10.000 mp, este un adevărat dezastru, darîncă prezintă interes pentru toți cei care merg să o vadă.

După ce a luat foc, locuința a fost abandonată. Buruienile au împânzit locul, din vila impunătoare au rămas doar pereții exteriori, iar, în interior, totul este distrus, deoarece acoperișul nu a mai fost reparat, iar ploile și ninsorile au distrus totul. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS)

Citește și:

​Mai mult decât atât, conform vecinilor, relatează Fanatik, mizeria care a umplut locul l-a transformat într-un adevărat focar de infecție, proprietatea fiind invadată de șobolani.

Vila lui Irinel Columbeanu s-a transformat într-o ruină

În urmă cu doar câteva zile, un vlogger a pătruns pe fosta proprietate a lui Irinel Columbeanu și a filmat curtea, dar și living-ul. Buruienile au crescut haotic, acoperind o parte din fațadă, dar și o parte din alee.

Câteva dintre obiectele din casă au fost scoase în curte, curtea este plină de obiecte aruncate, iar pereții exteriori au fost vopsiți cu grafitti.

Citește și:

În urmă cu un an, Irinel Columbeanu declara că este posibil să reintre în posesia vilei de la Izvorani, deoarece a cumpărat-o una dintre avocatele care lucra pentru el. Cu toate acestea, de atunci, nu a mai spus nimic despre acest lucru, deoarece situația financiară este precară și nu își permite nici măcar să plătească taxele necesare azilului în care locuiește.

„Avocata mi-a dat niște bani. Un contract de vânzare cumpărare cu garanție imobiliară. Nu am avut asigurare la casă, pentru că nu am avut bani să o plătesc. Banca a executat niște terenuri sub prețul pieței, era o banca grecească”, a spus Irinel Columbeanu, în cadrul unui podcast.

Sursa foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni