• PRO TV
  • Caz șocant în București! Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp! Ce au descoperit polițiștii

Caz șocant în București! Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp! Ce au descoperit polițiștii

Caz șocant în București! Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost cărat într-un cărucior de cumpărături și aruncat pe un câmp! Ce au descoperit polițiștii

Descoperire halucinantă în București! O persoană a ucis un om al străzii, după care i-a cărat cadavrul într-un cărucior de cumpărături până l-a aruncat pe un câmp din Sectorul 1. Iată ce au aflat polițiștii!

Oamenii legii au identificat principalul suspect în cazul crimei din București. Se pare că este vorba despre un tânăr în vârstă de 29 de ani, asupra căruia Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a pus în mişcare acţiunea penală pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

„La data de 25.09.2024, în intervalul orar 15,00 - 16,00, în timp ce se afla în municipiul Bucureşti, Sectorul 1, într-un imobil folosit de persoane fără adăpost, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul i-a aplicat victimei (un bărbat în vârstă de 34 de ani) mai multe lovituri cu o sapă în cap, cu consecinţa unor leziuni traumatice incompatibile cu viaţa.

Ulterior, inculpatul a învelit cadavrul în două pături şi l-a transportat cu un cărucior de cumpărături până într-o zonă cu vegetaţie din apropiere, unde a abandonat atât cadavrul, cât şi căruciorul", spun procurorii, potrivit Agerpres.

O persoană care se afla în respectiva zonă din Sectorul 1, pe data de 28 septembrie, a văzut cadavrul și a anunțat imediat autoritățile prin apel la numărul unic de urgență 112.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni