• PRO TV
  • Andreea și Marius, doi frați din Dolj, au dispărut! Copiii sunt căutați cu disperare de părinți și autorități, după ce au plecat la școală și nu s-au mai întors acasă

Andreea și Marius, doi frați din Dolj, au dispărut! Copiii sunt căutați cu disperare de părinți și autorități, după ce au plecat la școală și nu s-au mai întors acasă

Andreea și Marius, doi frați din Dolj, au dispărut! Copiii sunt căutați cu disperare de părinți și autorități, după ce au plecat la școală și nu s-au mai întors acasă

Andreea și Marius, doi copii în vârstă de 13, respectiv 11 ani, au fost dați dispăruți de părinți, după ce nu s-au mai întors acasă de la școală.

E alertă în Dolj, după ce Andreea Cristina Ilie, în vârstă de 13 ani, și Marius Andrei Ilie, în vârstă de 11 ani, au plecat la școală în cursul zilei de luni, 30 septembrie 2024 și nu s-au mai întors, cu toate că profesorii susțin că cei doi au părăsit instituția la finalizarea cursurilor.

Poliţiştii de la Secţia 2 Craiova au fost sesizaţi, luni, la ora 15.20, cu privire la faptul că cei doi frați au plecat de la şcoală după încheierea orelor de curs şi nu au ajuns la locuinţa lor.

Semnalmente Andreea Cristina Ilie: Înălţime de 1,60 m, 70 de kilograme, ochii căprui, păr şaten, lung, faţa ovală, iar la momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare bej, un tricou alb şi pantofi sport albi.

Semnalmente Marius Andrei Ilie: Înălţime de 1,40 m, 40 de kilograme, ochii verzi, păr şaten, scurt, faţa ovală. Băiatul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, bluză de trening de culoare gri şi pantofi sport albi.

Poliţiştii fac apel la cetăţenii care au informaţii despre dispariţia celor doi copii să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Foto: Știrile PRO TV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni