• PRO TV
  • Sora Anei-Maria Vasiliu face dezvăluiri șocante! Cum arăta trupul tinerei după ce a fost ucisă în Olanda: „Nu am lăsat pe nimeni să o vadă”

Sora Anei-Maria Vasiliu face dezvăluiri șocante! Cum arăta trupul tinerei după ce a fost ucisă în Olanda: „Nu am lăsat pe nimeni să o vadă”

Sora Anei-Maria Vasiliu face dezvăluiri șocante! Cum arăta trupul tinerei după ce a fost ucisă în Olanda: „Nu am lăsat pe nimeni să o vadă”

Sunt mai bine de două săptămâni de când Ana-Maria Vasiliu a fost găsită fără suflare în locuința ei din Olanda, iar sora sa abia acum și-a găsit puterea de a vorbi despre moartea acesteia. Iată cum arăta trupul neînsuflețit al tinerei!

Ana-Maria Vasiliu este tânăra care a fost ucisă în Olanda în urmă cu aproape două săptămâni. Tragedia a șocat pe toată lumea, iar unii au fost de părere că românca ar fi fost supusă unor cruzimi greu de imaginat, însă sora ei a lămurit recent întreaga situație.

Sora Anei-Maria Vasiliu a spus că fetei „nu îi lipsea o unghie”, lucru pe care îl poate confirma chiar și Gabriel Vasiliu, soțul ei, căci el ar fi fost cel care a văzut-o la înmormântare.

„Și ceea ce s-a declarat, că a fost găsită nu știu cum, toate cele, Gabriel, soțul ei, poate confirma că nu e așa. Eu nu am lăsat pe nimeni s-o vadă, dar când a venit Gabriel, i-am spus: vrei s-o vezi? Intră în capelă, dă capacul jos să vezi că ce s-a spus de alte persoane, de părinții tăi, de familia ta, nu este deloc adevărat. Intră singur, dă capacul jos și uită-te! Și așa a făcut, să vă confirme Gabriel. Surorii mele nu-i lipsea o unghie!”, a povestit Larisa, pentru Cancan.ro.

Ana Maria Vasiliu, în vârstă de 34 de ani, a fost găsită decedată în locuința sa din Olanda. Femeia era foarte cunoscută datorită viitorului ei soț, Gabriel, care în trecut a participat la o emisiune matrimonială. Din păcate, cei doi nu au ajuns să își jure iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, din cauză că fata a fost ucisă cu sânge rece, cu câteva săptămâni înainte de marele eveniment.

Potrivit informațiilor transmise de polițiști, trupul neînsuflețit al acesteia arăta într-o stare avansată de degradare, atunci când a fost descoperit.

Conform surselor WOWBIZ, se pare că fosta parteneră de viață a lui Gabriel Vasiliu a fost împușcată de trei indivizi, în apartamentul în care ea locuia și a murit pe loc.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni