• PRO TV
  • Când va avea loc nunta lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu. Artistul și logodnica lui abia așteaptă să ajungă în fața altarului: „Este o prioritate”

Când va avea loc nunta lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu. Artistul și logodnica lui abia așteaptă să ajungă în fața altarului: „Este o prioritate”

Când va avea loc nunta lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu. Artistul și logodnica lui abia așteaptă să ajungă în fața altarului: „Este o prioritate”

Daniela Iliescu și Culiță Sterp urmează să facă nunta. În urmă cu mai bine de doi ani, artistul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, în timpul unui videoclip pe care îl filma în Turcia, însă nu au spus când urmează să aibă loc marele eveniment.

Gallery

Recent, Daniela Iliescu a acordat un interviu pentru Viva, în care a făcut câteva dezvăluiri despre nuntă. Aceasta și Culiță Sterp așteaptă cu nerăbdare să facă pasul cel mare și să devină o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Când va avea loc nunta lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

Daniela nu a vrut să vorbească prea mult despre marele eveniment, deoarece este o fire extrem de rezervată, care pune preț pe discreție. Cu toate acestea, a mărturisit că evenimentul nu va avea loc în viitorul apropiat, însă pregătirile au început.

Mai mult decât atât, a menționat faptul că va anunța când va avea loc nunta, atunci când marele eveniment va fi aproape, deoarece și sarcina, dar și afacerea pe care o are le-a anunțat cu puțin timp înainte de a se întâmpla.

„Este și nunta o prioritate pentru noi, dar în momentul de față trebuie să stabilim niște detalii. Dar știți că mie îmi place să surprind, niciodată nu povestesc înainte. Așa am făcut și cu copilul, și cu business-ul…Dar va avea loc și nunta, clar”, a spus logodnica artistului.

Culiță Sterp este un tată exrem de implicat

În cadrul aceluiași interviu, Daniela Iliescu a mărturisit că artistul este extrem de implicat în ceea ce privește relația cu fiul lor, Milan. Aceasta a ținut să precizeze faptul că, indiferent de cât este de obosit, nu se odihnește până nu petrece timp cu băiețelul lor.

„Nu cred că-mi puteam imagina un tată mai bun. Se ocupă foarte bine de el. Face eforturi reale să stea cu el, pentru că programul lui este foarte încărcat, obositor, iar el ajunge frânt acasă de la concerte. E un tată extrem de atent, răbdător, dedicat, grijuliu și blând. M-a surprins foarte tare și nu i-am cerut eu să se comporte așa. Asta vine de la el, își adoră copilul”, a mai spus aceasta.

 

Sursa foto: Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni