• PRO TV
  • S-a hotărât! David Popovici: "Îmi doresc să mă focusez spre asistență socială, să ajut oamenii cât pot!"

S-a hotărât! David Popovici: "Îmi doresc să mă focusez spre asistență socială, să ajut oamenii cât pot!"

S-a hotărât! David Popovici: "Îmi doresc să mă focusez spre asistență socială, să ajut oamenii cât pot!"

Campionul olimpic la înot David Popovici a decis să revină la cursuri după ce a avut primul an „îngheţat”. Sportivul nostru și-a „suspendat” anul la Facultatea de Psihologie, de la Universitatea Bucureşti pentru a se pregăti pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Iar acum s-a hotărât să-și reia studiile.

David Popovici își reia facultatea

Înotătorul medaliat cu aur și bronz a vorbit despre viitorul său și ce planuri are pentru a-și ajuta semenii: „Da, sunt pregătit. Eu am început facultatea în anul cu Jocurile Olimpice, însă a trebuit să îngheț anul. Nu am avut suficient de mult timp, cu programul pe care l-am avut. Îmi doresc să mă focusez spre asistență socială, îmi doresc cum pot să ajut oamenii cât mai mult”.

Recent, David Popovici a afirmat că atunci când se va retrage din sport va dori să pună bazele unui centru de dezintoxicare pentru persoanele care au diverse adicții.

David Popovici își donează echipamentul olimpic pentru o cauză umanitară

Înotătorul în vârstă de 20 de ani a decis să îşi doneze echipamentul de premiere de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, pentru a strânge 115.000 de euro. Sumă e necesară pentru construcţia unei case familiale ce va primi copiii cu nevoi speciale din ultimul centru de plasament din Sectorul 5, Bucureşti. 11 copii cu nevoi speciale ar urma să beneficieze de campania umanitară în care s-a implicat Popovici.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni