• PRO TV
  • Cine e tânărul de 18 ani care a murit în accidentul de la Peștișani. „Octavian era singurul copil al acestei familii greu încercate”

Cine e tânărul de 18 ani care a murit în accidentul de la Peștișani. „Octavian era singurul copil al acestei familii greu încercate”

Cine e tânărul de 18 ani care a murit în accidentul de la Peștișani. „Octavian era singurul copil al acestei familii greu încercate”

Octavian Chițiba, din Vîlcele de Tismana, este tânărul care a murit în accidentul de la Peștișani, care s-a produs în data de 30 septembrie.

Gallery

„Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D Peștișani, din direcția Târgu Jiu către Tismana, într-o curbă cu viraj la stânga, ar fi pierdut controlul direcției, ar fi pătruns pe sensul opus de mers și ar fi intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea părții carosabile.

Din nefericire, în urma impactului, tânărul și-a pierdut viața.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Medicii de la ambulanță, sosiți la fața locului, au început manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Din cauza rănilor grave, Octavian s-a stins. 

Primarul localității, Petre Remetea, a fost șocat de această veste și transmite condoleanțe familiei îndoliate. El a spus că Octavian era singurul copil al aceste familii acum greu încercate, gorjonline.ro.  

Judecând după ultima postare a lui Octavian, de pe rețelele sociale, tânărul era pasionat de condus. Înaine de accident, la story, pe Facebook, el postase un video în care arată cum conduce. 


Din mărturiile celor care l-au cunoscut, Octavian era un băiat cumsecade și iubit de multă lume.

„Dumnezeu să te odihnească în pace Octavian. Condoleanțe familiei. Îmi pare rău că nu ți-ai împlinit visele și ai plecat prea repede din această lume. Inima mi-a stat în loc când am auzit de accident. Doar câteva zile au trecut de când am vorbit la școală. Îmi rămân doar amintirile cu tine copile drag. Durere mare lași în urmă”, a scris o profesoară în mesajul ei de condoleanțe.

„Dumnezeu să te ierte. Mult prea de vremea ai plecat, ai lăsat o durere fără margini !”, 

„Drum lin spre ingeri,dragul nostru prieten! De necrezut”,
Astăzi am pierdut nu doar un prieten, ci un membru al familiei.
Întotdeauna vei rămâne în inimile noastre, dragul nostru Chiti.
Te vom iubi veşnic!
Odihnește-te în pace”,
sunt alte mesaje venite din partea prietenilor. 

Sursă foto: Facebook 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni