• PRO TV
  • Horoscop zilnic 1 octombrie 2024. Balanțele au frământări în plan sentimental, Berbecii se confruntă cu situații neașteptate în plan financiar

Horoscop zilnic 1 octombrie 2024. Balanțele au frământări în plan sentimental, Berbecii se confruntă cu situații neașteptate în plan financiar

Horoscop zilnic 1 octombrie 2024. Balanțele au frământări în plan sentimental, Berbecii se confruntă cu situații neașteptate în plan financiar

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de marți, 1 octombrie 2024.

Berbec

Astăzi, te afli într-o dispoziție bună de elaborare a unor strategii și planuri de viitor. S-ar putea să fie nevoie să aștepți să vezi cum decurg lucrurile înainte să iei niște decizii profesionale importante. De asemenea, apar situații neașteptate în planul financiar.

Taur

Astăzi ești în formă bună să-ți îmbunătățești relațiile, să ajungi la acorduri, înțelegeri, să intri în armonie cu partenerul de cuplu. Venus, guverntoarea ta, veghează în casa relațiilor și aduce protecție și șanse dacă ești în căutarea partenerului. S-ar putea, în sfera profesională, să reflectezi la ce trebuie schimbat, însă planurile le vei pune la punct mai târziu, când vei avea toate informațiile.

Gemeni

Posibil, astăzi, să încerci să-ți faci ordine în gânduri, să revezi anumite evenimente din trecut și să-ți dai seama unde ai greșit sau ce trebuie îndreptat. Posibil să vină și vești de la serviciu, care să-ți strice planurile financiare, să aibă loc niște întârzieri.

Rac

Sfera comunicării este activată și cauți să rezolvi o serie de situații administrative, faci deplasări și te întâlnești cu multe persoane, participi la ședințe și inițiezi proiecte, ai idei și vrei să le pui în practică. Marte din casa personalității îți aduce multă energie și te susține să iei decizii bune pe termen lung.

Leu

Astăzi te gândești cum ai putea să-ți îmbunătățești condițiile de muncă și relațiile cu colegii cu care petreci foarte mult la serviciu. Dacă urmează o perioadă în care ai de rezolvat chestiuni administrative, s-ar putea să cheltui mai mulți bani, să faci cumpărături dacă ai musafiri.

Fecioară

Luna îți traversează, astăzi, zodia, și s-ar putea să fii mai sensibil. De asemenea, realizezi că cei din jurul tău sunt mai atenți decât de obicei și că aveți dialoguri plăcute. Relația de cuplu se îmbunătățește și contextul astral favorabil te îndeamnă să ai încredere că până la urmă lucrurile se așează așa cum îți dorești.

Balanță

În prima parte a zilei, ești mai retras și ai nevoie să stai detașat de toată agitația cotidiană. S-ar putea să ai și niște frământări în planul sentimental, unde au loc transformări profunde și vezi abordarea într-o relație romantică dintr-o altă perspectivă.

Scorpion

În prima parte a zilei, încerci să rezolvi problemele curente, iar în partea a doua ai nevoie de timp pentru tine, să reflectezi, meditezi, să iei o pauză de la activitățile care te solicită. Ai nevoie de o perioadă să-ți încarci bateriile, să reflectezi asupra trecutului și să lași în urmă ce nu-ți mai folosește.

Săgetător

Astăzi ai putea profita de ce ți se oferă în sfera profesională. Ți se deschid niște uși și apar și oportunități, iar mai târziu beneficii. De asemenea, ești interesat mai mult de viața socială și de cum să-ți îmbunătățești abilitățile. În planul familial poți face sacrificii pentru cineva special.

Capricorn

Posibil, astăzi, să împarți cu cei cu care lucrezi idei, iar experiențele tale în planul profesional să-ți aducă satisfacții. Posibil să te gândești, zilele astea, ce ai vrea să schimbi în viața profesională, cum poți progresa și de la cine ai putea învăța mai multe.

Vărsător

Astăzi este posibil să faci niște cheltuieli mai mari pentru o petrecere, ieșire în spațiul social sau o plecare în afara orașului. S-ar putea să te intereseze să achiziționezi un curs, niște cărți sau să participi la niște seminarii, unde afli ultimele noutăți din domeniul în care activezi.

Pești

Atenția ta este îndreptată astăzi spre relații, iar în partea a doua zilei către situația financiară și stabilirea unor priorități. Faci planuri pe termen lung legate de economisirea unor sume. Vei fi mai precaut cu cheltuielile în perioada următoare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni