• PRO TV
  • Vedetele s-au îmbulzit la show-ul pregătit de casa de modă Paco Rabanne din cadrul Paris Fashion Week, unde a fost prezentată cea mai scumpă geantă din lume

Vedetele s-au îmbulzit la show-ul pregătit de casa de modă Paco Rabanne din cadrul Paris Fashion Week, unde a fost prezentată cea mai scumpă geantă din lume

Vedetele s-au îmbulzit la show-ul pregătit de casa de modă Paco Rabanne din cadrul Paris Fashion Week, unde a fost prezentată cea mai scumpă geantă din lume

Celebra geantă Hermes care îi poartă numele lui Jane Birkin are concurență serioasă. Casa de modă Paco Rabanne tocmai a prezentat cea mai scumpă geantă din lume în cadrul Paris Fashion Week.

Gallery

​Zeci de vedete, artiști și influenceri s-au adunat la evenimentul care a avut loc la Paris zilele trecute.

Cardi B a optat pentru un look a la Shakira și a îmbrăcat o rochie din zale aurii, creație a celebrului brand francez, în timp ce Camila Cabello a ales o rochie mini argintie cu semnatătura aceluiași designer.

​Actorul Ed Westwick a avut-o la braț pe superba sa soție, Amy Jackson, care a făcut furori cu ținuta aleasă. (Vezi cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week în GALERIA FOTO de mai sus).

Vedeta colecției Primăvară/ Vară 2025 a fost o geantă din aur, al cărei preț se ridică la aproximativ un sfert de milion de euro.

Geanta Nano metalică, confecționată din aur de 18k, a fost realizat în colaborare cu bijutierul francez Arthus Bertrand.

​Accesoriul în valoare de 250.000 de euro aduce un omagiu unei alte piese celebre a casei de modă. Este vorba despre „cea mai scumpă rochie”, creată în 1968 pentru artista Francoise Hardy. Rochia a fost realizată din 1.000 de plăcuțe de aur și diamante.

Geanta de aur este o colaborare între Maison Rabanne și bijutierul artizan Arthus Bertrand, a declarat directorul de creație Julien Dossena pentru site-ul afiliat Robb Report.

Poșeta a necesitat 100 de ore pentru a fi realizată, potrivit sursei menționate mai sus. (Vezi cum arată cea mai scumpă geantă din lume în GALERIA FOTO de mai sus)

Încă de la înființarea brandului în 1966, Rabanne a fost cunoscut pentru creațiile sale futuriste, din era spațială, care cuprind materiale neobișnuite precum metalul, hârtia și chiar plasticul. 

Fotografii: Profimedia Images/ Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni