• PRO TV
  • COJO a lansat primul single de pe viitorul său album, intitulat „Din mine pentru toți”

COJO a lansat primul single de pe viitorul său album, intitulat „Din mine pentru toți”

COJO a lansat primul single de pe viitorul său album, intitulat „Din mine pentru toți”

Andrei-Ovidiu Cojocaru (COJO) este un artist, scriitor, performer și regizor român ce este pregătit să domine scena muzicală românească cu piesa „Din mine pentru toți”, lansată astăzi. Această melodie este primul single de pe al doilea album al lui COJO, „ERUPT”, un proiect mult așteptat de către fanii artistului. Piesa a fost scrisă de COJO, iar de producție s-a ocupat Alin Iulian Sterian (iRonic Distors) și Alexandru Turcu Constantin (The Turcu).

„Din mine pentru toți oferă o perspectivă nouă, sinceră și dureroasă asupra unui people-pleaser. Un fel de sfânt modern care oferă tuturor din energia sa și își hrănește, în mod naiv, scopul cu povești romantice despre o dăruire necondiționată interpretată în mod greșit drept “empatie”. Fiecare bucată “ruptă” din Cojo reprezintă încă o cărămidă din zidul limitelor pe care acesta și-l construiește acum pentru a putea supraviețui. Sensul multiplu din refren oscilează între ideea de “a se uita” adică a observa și “a se uita” adică a uita de sine”, declară artistul.

Stream / Download: https://COJO.lnk.to/Din-mine-pentru-totiPR

COJO a lansat primul său album independent, „Abraziv”, în 2020, sub semnătura propriului său label, 10KYU STUDIOS. După ce a absolvit regia de film, a început să lucreze în industria de marketing, unde, în 2021, l-a întâlnit pentru prima dată pe Alin Sterian (iRonic Distors).

iRonic a ascultat câteva dintre piesele nelansate ale lui COJO și a considerat că versurile și energia lui depășesc cu mult acele beat-uri de tip "garbage", furate de pe internet, pe care COJO le folosea, deoarece nu știa cum să producă muzică, ci doar să compună. Astfel, iRonic a devenit producătorul muzical al lui COJO, director creativ, iar mai târziu au fondat împreună Raspaparakis Studios, casa de discuri care a co-produs „ERUPT” împreună cu Universal Music România.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni