• PRO TV
  • Johnny Depp, gest de milioane pentru copiii bolnavi de cancer! Ce a făcut celebrul actor într-un spital din Spania

Johnny Depp, gest de milioane pentru copiii bolnavi de cancer! Ce a făcut celebrul actor într-un spital din Spania

Johnny Depp, gest de milioane pentru copiii bolnavi de cancer! Ce a făcut celebrul actor într-un spital din Spania

Aflat în Spania pentru Festivalul de Film de la San Sebastian, Johnny Depp s-a gândit să le facă o surpriză copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Universitar Donostia

Celebrul actor Johnny Depp, în vârstă de 61 de ani, a îmbrăcat emblematicul său costum din filmul „Pirații din Caraibe” și le-a făcut o vizită copiilor bolnavi de cancer de la Spitalul Universitar Donostia din San Sebastian, Spania.

Johhny Depp nu a ieșit din pielea personajului Jack Sparrow pe toată durata vizitei, s-a jucat cu cei mici, a făcut glume și a râs.

„Din partea întregului personal al Spitalului Universitar Donostia, am dori să ne exprimăm recunoștința infinită față de Johnny Depp pentru timpul, sprijinul și energia sa, precum și față de @sansebastianfes pentru că a facilitat această vizită”, se arată în postarea spitalului după vizita lui Johnny Depp.

Nu este pentru prima oară când Johnny Depp face vizite în spitale pentru copii. Actorul a mers îmbrăcat ca Jack Sparrow la cei care suferă de diferite boli în mai multe orașe din întreaga lume precum Vancouver, Paris, Londra și Brisbane, Australia, dar și în mai multe din SUA.

Foto: X

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni