• PRO TV
  • Denisa Filcea, prima reacție după ce a fost acuzată că l-a îndepărtat pe Flick de Mihai Bendeac și Speak: „Nu i-a plăcut fața mea”

Denisa Filcea, prima reacție după ce a fost acuzată că l-a îndepărtat pe Flick de Mihai Bendeac și Speak: „Nu i-a plăcut fața mea”

Denisa Filcea, prima reacție după ce a fost acuzată că l-a îndepărtat pe Flick de Mihai Bendeac și Speak: „Nu i-a plăcut fața mea”

Soția lui Flick a avut o primă reacție după ce în spațiul public s-a zis că soțul ei s-a certat cu Mihai Bendeac și Speak din cauza ei!

Gallery

​Flick, Domnul Rimă, pe numele său real Filcea Sebastian Andrei, și soția lui, Denisa Filcea, formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu mai mulți ani, iar de atunci viața fostului om de radio s-a schimbat total.

Acesta a renunțat la jobul de la radio și nici nu s-a mai afișat în compania lui Mihai Bendeac sau Speak, cei cu care era prieten bun. În spațiul public s-a speculat că toate aceste lucruri s-au întâmplat din cauza soției sale, Denisa Filcea, însă vedeta a negat totul și a transmis un mesaj public în acest sens.

„Chiar nu mă afectează ce se spune. Știi cum e? E o impresie care a fost creată de mult timp. E foarte simplu când oamenii nu pot să își asume anumite acțiuni să dea vina sau să lase de interpretat că ar fi altcineva de vină.(...) Unde sunt eu de vină în toată ecuația asta, nu știu! Eu nu pot să controlez ceea ce oamenii vor să creadă sau ceea ce oamenii vor să lase ca impresie. Dar nu mă afectează chestia asta.

Eu nu-i cunosc! Eu am mai spus asta de N ori. Nu i-am văzut în viața mea, eu nu știu cine sunt oamenii ăștia. Sincer, asta dacă ne referim la Mihai Bendeac… Pe Speak l-am văzut la un eveniment, fix la prima dată când am fost eu. Nu eram căsătoriți, eram împreună de foarte puțin timp. Am fost la un eveniment comun unde nu s-au întâlnit pentru că Speak nu a răspuns la mesajele de tipul ”Hei, pe unde ești? Hai să ne vedem”.

Era un eveniment mai mare, în fine. Deci nu l-am cunoscut personal. Nu am stat de vorbă niciodată. Nu știu ce fel de om e. La fel cum el habar nu are ce fel de om sunt. Acum… Dacă nu i-a plăcut fața mea, eu ce pot să fac?”, a declarat Denisa Filcea, potrivit Fanatik.ro.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni