• PRO TV
  • Selena Gomez, dezlănțuită la concertul Sabrinei Carpenter de la Madison Square Garden! Peste 30 de milioane de oameni i-au urmărit mișcările de dans VIDEO

Selena Gomez, dezlănțuită la concertul Sabrinei Carpenter de la Madison Square Garden! Peste 30 de milioane de oameni i-au urmărit mișcările de dans VIDEO

Selena Gomez, dezlănțuită la concertul Sabrinei Carpenter de la Madison Square Garden! Peste 30 de milioane de oameni i-au urmărit mișcările de dans VIDEO

Selena Gomez, așa cum rar o vedem! Actrița și cântăreața care are peste 424 de milioane de urmăritori pe contul de Instagram s-a lăsat filmată în timp ce dansa extrem de provocator într-o lojă VIP de la Madison Square Garden, din New York.

Gallery

​Selena s-a dezlănțuit pur și simplu în fața iubitului ei la concertul Sabrinei Carpenter. Vedeta nu și-a încântat doar iubitul cu mișcările senzuale, ci și pe internauți, după ce a urcat clipul care s-a viralizat instant pe contul de Instagram.

În doar 8 ore, filmulețul de 40 de secunde a fost urmărit de peste 30 de milioane de internauți, iar comentariile nu au întârziat. În clipul viral, Selena și-a etichetat iubitul, producătorul Benny Blanco. „Nu-mi pot ține mâinile acasă”, i-a scris acesta în secțiunea de comentarii.

Selena a fost intens complimentată pentru felul în care arată, dar și pentru mișcările sexy. La concertul Sabrinei Carpenter de la Madison Square Garden, Selena a purtat o rochie mini, neagră, din paiete, cu inserții transparente în partea de jos. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus).

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Clipul vine la scurt timp după ce Selena a făcut o dezvăluire cutremurătoare. În vârstă de 32 de ani, vedeta a dezvăluit că nu poate să facă copii, din cauza unor „probleme medicale” care i-ar putea pune în pericol atât viața ei, cât și pe cea a copilului, în cazul unei sarcini.

Selena, care are o relație cu producătorul muzical Benny Blanco, în vârstă de 36 de ani, a vrut să pună capăt speculațiilor legate de o viitoare sarcină, în contextul în care Justin Bieber a devenit tătic.

Selena și Benny Blanco și-au oficializat relația în decembrie 2023, după ce artista a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apar amândoi în ipostaze tandre.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Selena Gomez (@selenagomez)

Cântăreața le-a spus atunci fanilor că relația cu Blanco durează de 6 luni și că acesta se poartă cu ea mai bine decât oricine. „El este totul în inima mea”, a spus Selena despre iubitul Blanco.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni