• PRO TV
  • Un celebru fotbalist a fost găsit mort, cu o rană la cap, în camera lui de hotel! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a muri

Un celebru fotbalist a fost găsit mort, cu o rană la cap, în camera lui de hotel! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a muri

Un celebru fotbalist a fost găsit mort, cu o rană la cap, în camera lui de hotel! Ce a făcut cu doar câteva ore înainte de a muri

Un celebru fotbalist a fost găsit decedat în camera lui de hotel, cu o rană la cap. Bărbatul petrecuse cu câteva ore înainte de a muri.

E doliu în lumea sportului! Italianul Andrea Capone, fostul fotbalist al echipei Cagliari, a murit la vârsta de 43 de ani, într-un hotel din Sardinia. Potrivit presei internaționale, acesta ar fi căzut și s-ar fi lovit la cap în timpul unei petreceri organizate de prietenii săi.

Clubul sportiv la care Andrea Capone a jucat timp de câțiva ani a făcut primul anunț referitor la moartea fotbalistului:

„Întregul club Cagliari Calcio primeşte cu consternare şi profundă tristeţe vestea decesului lui Andrea Capone, care a murit la vârsta de doar 43 de ani.”

Ce a făcut Andrea Capone cu doar câteva ore înainte de a fi găsit mort

Conform presei din Italia, fostul fotbalist se afla la o petrecere cu prietenii când a suferit o căzătură care i-a provocat o lovitură fatală la cap. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au reușit să-l resusciteze. 

„Legătura sa cu comunitatea va fi imposibil de rupt pentru un om care s-a caracterizat întotdeauna prin profesionalismul, dăruirea şi pasiunea sa, calităţi care vor rămâne în inimile celor care au avut norocul să-l cunoască pe teren şi în afara lui. Cagliari Calcio îşi întinde braţele către familie în acest moment de durere profundă. Odihneşte-te în pace, Andrea”, a comunicat clubul de fotbal Cagliari Calcio.

Foto: Facebook, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni