• PRO TV
  • VIDEO VIRAL Garsonieră de 8 metri pătrați, la vânzare în București! „Proprietatea atipică” a stârnit un val de ironii pe internet: „Dacă mori in ea, poate fi și sicriu”

VIDEO VIRAL Garsonieră de 8 metri pătrați, la vânzare în București! „Proprietatea atipică” a stârnit un val de ironii pe internet: „Dacă mori in ea, poate fi și sicriu”

VIDEO VIRAL Garsonieră de 8 metri pătrați, la vânzare în București! „Proprietatea atipică” a stârnit un val de ironii pe internet: „Dacă mori in ea, poate fi și sicriu”

O garsonieră cât un balcon, situată pe Calea Moșilor din București, a stârnit un val de reacții în mediul online. Iată cât costă proprietatea și cum au comentat internauții!

O garsonieră de doar 8 metri pătrați a ajuns subiect de glume pe internet. Potrivit anunțului publicat pe TikTok, proprietatea se află la etajul cinci al unui bloc situat pe Calea Moșilor din Capitală, are în dotare o canapea extensibilă, o masă, un dulap pentru haine și încă unul suspendat.

Baia are wc și chiuvetă, iar dușul se află între acestea, însă nu este delimitat în niciun fel. Potrivit agentului imobiliar, bucătăria s-ar afla undeva pe holul blocului, acolo unde se pot spăla și rufe.

Fiind o clădire istorică, liftul merge doar până la etajul patru, deci noul proprietar va fi nevoit să urce pe scări pentru a ajunge la garsoniera respectivă.

Proprietatea de 8 metri pătrați se vinde cu suma de 17.000 de euro.

„Ce a fost înainte? Ghenă?”, „M-ar interesa ceva la 2 metri pătrați.”, „De 17k îmi iau mașină și dorm în ea.”, „Dacă mori in ea, poate fi și sicriu.”, „E cavou, nu garsonieră.”, „Au tăiat peretele să intre patul.”, „Nu e ilegal să afirmi că acest dulap este garsonieră?”, au fost doar câteva comentarii lăsate de internauți la postarea agentului imobiliar.

@alex_smashfree.ro Garsoniera 8 mp - cl. Mosilor - Ultracentral - pret 17.000 euro #ultracentral #misiuneatiktok #5pasidebine #imobiliarebucuresti #mosilor ♬ sunet original - Alex - Smashfree.ro


Foto: TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni