• PRO TV
  • Două cutremure au avut loc luni dimineață în România! În ce localități s-au resimțit seismele

Două cutremure au avut loc luni dimineață în România! În ce localități s-au resimțit seismele

Două cutremure au avut loc luni dimineață în România! În ce localități s-au resimțit seismele

Luni dimineață, 30 septembrie 2024, au avut loc o serie de cutremure în România! Iată unde s-au resimțit!

Institutul Național de Cercetare – Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat luni dimineață faptul că au avut loc două cutremure în România! 

Primul cutremur s-a produs la ora 03:52 și a avut magnitudinea de 2,0 pe scara Richter. Seismul s-a resimțit în Oltenia, Gorj, potrivit informațiilor publicate de INCDFP.

Cutremurul a avut loc la o adâncime de 9.1 kilometri, în apropierea de următoarelor orașe: 22km NV de Târgu Jiu, 65km S de Hunedoara, 67km NE de Drobeta-Turnu Severin, 80km S de Deva, 92km E de Reșița.

„În ziua de 30 Septembrie 2024, la ora 03:52:44 (ora locală a României), s-a produs în OLTENIA, GORJ un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.0, la adâncimea de 9.1 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 22km NV de Târgu Jiu, 65km S de Hunedoara, 67km NE de Drobeta-Turnu Severin, 80km S de Deva, 92km E de Reșița”, anunță INFP.

​Al doilea cutremur s-a produs tot în Oltenia, la ora locală 00:01 și a înregistrat o magnitudine de 2,0. Seismul a avut loc la o adâncime de 15.7 km, în apropiere de următoarele orașe:  18km NV de Târgu Jiu, 65km NE de Drobeta-Turnu Severin, 70km S de Hunedoara, 84km S de Deva, 95km E de Reșița.

Foto: Shutterstock

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni