• PRO TV
  • Maria, mama a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece în Italia! Criminalul este un tânăr în vârstă de doar 17 ani

Maria, mama a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece în Italia! Criminalul este un tânăr în vârstă de doar 17 ani

Maria, mama a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece în Italia! Criminalul este un tânăr în vârstă de doar 17 ani

Maria, o româncă în vârsta de 42 de ani, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece în Italia, de către un băiat de doar 17 ani. Tânărul și-a recunoscut fapta și a spus de ce a recurs la un asemenea gest.

O tragedie fără margini a avut loc în localitatea Viadana din Italia, acolo unde Maria, o româncă în vârstă de 42 de ani, a fost ucisă de un tânăr de doar 17 ani. Totul a început cu o întâlnire stabilită de cei doi pe un site de matrimoniale. 

În data de 19 septembrie 2024, tânărul de 17 ani a început să vorbească pe un site de matrimoniale cu Maria Campai, o femeie de 42 de ani. Cei doi au schimbat câteva mesaje, apoi au stabilit  să se întâlnească pe o strada din Viadana, un oraș mic din Italia, cu  doar 20.000 de locuitori.

Ajunsă acolo, femeia a fost dusă de adolescent într-un garaj, apoi ucisă cu sânge rece. Ulterior, cadavrul ei a fost ascuns într-o grădină nelocuită din apropiere. Potrivit presei internaționale, băiatul a omorât-o pe româncă cu mâinile goale, fiind pasionat de arte marțiale.

​După ce nu  s-a mai întors acasă, sora Mariei a mers la Poliție pentru a declara dispariția acesteia. Timp de câteva zile, carabinierii au căutat-o pe româncă, însă descoperirea a fost una macabră: trupul neînsuflețit al acesteia era ascuns într-o grădină, fiind într-o stare avansată de descompunere.

Ulterior, oamenii  legii au reușit să îl prindă pe făptaș, care și-a recunoscut fapta după ce a ajuns în fața anchetatorilor. Întrebat de ce a recurs la un asemenea gest, tânărul de 17 ani a oferit o explicație halucinantă:

„Am vrut să văd cum e să ucizi”, a spus tânărul, potrivit Gazzetta di Mantova. 

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni