• PRO TV
  • Imagini adorabile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol la concertul artistului: „Recunosc, am avut emoții știind că Josephine este în public”

Imagini adorabile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol la concertul artistului: „Recunosc, am avut emoții știind că Josephine este în public”

Imagini adorabile cu fiica lui Smiley și a Ginei Pistol la concertul artistului: „Recunosc, am avut emoții știind că Josephine este în public”

„A venit fiica la concertul lui tati”, a scris Smiley pe contul de Instagram în dreptul unui filmuleț adorabil cu Josephine. Fetița artistului s-a distrat și a dansat alături de mama ei, Gina Pistol, la unul dintre concertele susținute recent de Smiley.

Gallery

​În mai puțin de 24 de ore, clipul a adunat peste 720.000 de vizualizări și numeroase comentarii.

Fetița lui Smiley a stat chiar în fața scenei, în mijlocul copiilor, și a dansat pe melodiile tatălui său.

Chiar dacă în filmulețul postat pe rețelele de socializare nu i se vede chipul fetiței, internauții sunt de părere că Josephine, care a împlinit trei ani în martie, seamănă cu mama ei.

La concertul tatălui ei, micuța a purtat un tricou roz cu emoji smiley face, o fustiță de blug, adidași și căști antifonice. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Superb! Doamne, ce momente! Cum să mai cânți în situația asta? Cu un milion de emoții!”;

„Ce frumos. Cânți știind că fiica ta te privește”;

„Cât de dulce!”;

„Curând veți face un duet muzical!”

„Super că ai luat-o și pe fetița ta la concertul tău!”

„Un sentiment unic!”;

„Cee dansează ea fericită!”

„O mică dulcegărie!”

„Ceva mai frumos nu există!”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de urmăritorii artistului.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

De ce își țin Gina Pistol și Smiley fetița departe de rețelele de socializare

Gina Pistol și Smiley se numără printre persoanele publice care au ales să își țină copilul departe de rețelele de socializare. Chiar dacă cei doi postează diverse fotografii și filmulețe cu ea, au grijă să nu-i arate chipul.

„Nu vreau să o arăt în mediul online. Consider că nu o ajută cu nimic. Mă gândesc și la energii, dar ai văzut că noi suntem oameni mari, iar, uneori, ne este greu să gestionăm ce se întâmplă în mediul online. De ce să îi fac asta copilului meu, când el, acum își formează personalitatea, partea emoțională? Nu vreau să o expun la niște chestii care nu o ajută”, a spus Gina Pistol, conform Cancan.

​Recent, într-un interviu pentru Unica, Gina Pistol a dezvăluit și cum este viața ei ca mamă.

Cel mai greu moment este atunci când devii părinte și nu ți se simte copilul bine. Și nu ține de tine să-l faci să se simtă bine. Asta e cel mai dureros, mi s-a întâmplat. Bine, Slavă Domnului că n-am avut probleme mari cu Josephine, dar inclusiv la o banală răceală sau că face febră sau când ceva o doare... ai vrea să iei tu durerea. În comparație cu bărbatul meu, care e mult mai așezat și mult mai calm, da, pot spune că sunt mult mai agitată. Dar când sunt eu singură cu ea, fac tot posibilul să rămân liniștită, calmă. Dar da, bărbatul meu e mai calm”, a spus prezentatoarea de la MasterChef.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni