• PRO TV
  • Un tânăr cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. Povestea lui a impresionat mii de oameni: „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”

Un tânăr cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. Povestea lui a impresionat mii de oameni: „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”

Un tânăr cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele. Povestea lui a impresionat mii de oameni: „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”

Un tânăr din Pitești a impresionat mii de oameni cu gestul său. Băiatul cântă în stradă pentru a strânge bani să își opereze câinele.

El este tânărul care cântă în strada să strângă bani pentru operația câinelui

Un tânăr din Pitești este dovada vie că dragostea pentru animale merită orice sacrificiu. Băiatul cântă la saxofon în centrul Piteștiului pentru a strânge bani pentru operația cățelului său. Trecătorii l-au filmat și au publicat filmulețul pe rețelele de socializare, acolo unde a devenit viral în cel mai scurt timp.

Dornic să își salveze animalul, acesta încearcă prin toate mijloacele posibile să adune banii pentru intervenție, informează click.ro.

Câinele este blând și stă așezat pe o pătură și așteaptă ca cei din jur să îi sară în ajutor.

Mii de oameni au rămas impresionați de povestea tânărului și a câinelui, iar din puținul lor au încercat să îl ajute. Tânărul a fost surprins în aceasta vară cântând și pe Calea Victoriei din București.

„Jos pălăria pentru acest domn!”/ „Dacă îl cunoaște cineva….îl ajut cu mare drag”/ Doamne ajută să vindece câinele”/ „Numai cine a crescut un animăluț știe ce e în stare să facă pentru el”/ „Acest băiat nu fură sau bagă mâna în buzunar, el cântă pentru animăluțul său”/ „Un gest mai frumos ca ăsta nici că se putea”/ „Bravo tinere, în sfârșit un om care a înțeles diferența dintre un om și un câine”/ „Impresionant, de unde e băiatul, vreau să îl ajut?”/ Are vreun cont unde putem dona? M-a făcut să plâng”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților, la filmulețul publicat pe TikTok.

@florin.stoica.jurnalist

În centrul Piteștiului.Tânărul spune că strânge bani pentru a-și opera câinele...

♬ sunet original - Florin Stoica

Sursă foto: Captură TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni