• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Taurii sunt geloși și posesivi în viața amoroasă, Peștii să se pregătească pentru bani mulți

Horoscop săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Taurii sunt geloși și posesivi în viața amoroasă, Peștii să se pregătească pentru bani mulți

Horoscop săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024. Taurii sunt geloși și posesivi în viața amoroasă, Peștii să se pregătească pentru bani mulți

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 30 septembrie – 6 octombrie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul relațiilor și căsătoriei este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care amplifică situația în cuplu și ești pregătit să începi o nouă etapă relațională. Chiar dacă apar și evenimente la care nu te aștepți, vei face față provocărilor.
Bani – Weekendul aduce preocupări în situația financiară. Posibil să-i faci un cadou partenerului de cuplu, să vrei să-l impresionezi.
Muncă- Primele două zile din săptămână sunt active la locul de muncă, când încerci să reorganizezi munca. S-ar putea să fie nevoie să reevaluezi o situație, să găsești soluții privind un plan pe termen lung. Spre finalul săptămânii, Marte, guvernatorul tău, și Mercur, din casa parteneriatelor și asocierilor, formează un aspect conflictual, care necesită abordare calmă și răbdare, pentru a nu escalada într-o dispută, care să ducă la o ruptură.

Horoscop Taur săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Atenție în weekend, pentru că este posibil să percepi distorsionat o situație în cuplu, să apară neînțelegeri, care să ducă la tensiuni și o comunicare defectuoasă! S-ar putea să apară și tendința de posesivitate, gelozie și control asupra partenerului, situații pe care acesta nu le va tolera.
Bani – În săptămâna analizată vin provocări în planul financiar și oportunități de a începe o activitate nouă, de încheiere a unui contract important cu beneficii pe termen lung.
Muncă- Sectorul muncii, activităților profesionale, rutinei muncii și relațiilor cu colegii este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi. Se pot încheia parteneriate importante, însă nu sunt excluse surprize și schimbări de direcție profesională. Comunicarea este importantă, dacă vrei să rezolvi o situație care poate escalada.

Horoscop Gemeni săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul iubirii și aventurilor romantice este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi, dar și răsturnări de situație și evenimente bruște, care ar putea să schimbe lucrurile. Din configurația astrală face parte și Mercur, guvernatorul tău, care scoate în evidență necesitatea comunicării, pentru a avea rezultate bune pe termen lung.
Bani – Un aspect armonios, care se formează între Marte, din casa banilor, și Saturn, din casa carierei, vine să te facă să acționezi organizat și să faci planuri pe termen lung, astfel încât să-ți securizezi situația financiară. Pe de altă parte, același Marte formează un aspect tensionat cu Mercur, guvernatorul tău, și aduce rezolvări financiare la situații mai vechi.
Muncă- Lucrurile par să evolueze într-o direcție bună la locul de muncă, iar Venus, micul benefic, aduce protecție și ajutor în îndeplinirea sarcinilor. La finalul săptămânii, înregistrezi un succes într-o activitate profesională sau se rezolvă de la sine o situație tensionată.

Horoscop Rac săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul vieții de familie, căminului și spațiului de locuit este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care amplifică situația și aduce răsturnări și evenimente neașteptate. De asemenea, fenomenul astral invită la o altă abordare a relațiilor de familie, iar preocupările pentru planul domestic vor fi în prim plan în perioada următoare.
Bani – Posibil, în weekend, să primești o sumă de bani de la familie, pe care s-o investești în casă, un sejur sau dacă ai copii, în activitățile extrașcolare ale acestora.
Muncă- Posibil, Marte, planeta acțiunii, care-ți traversează casa personalității, să-ți aducă mai multă energie și determinare în rezolvarea unor chestiuni de serviciu, dar și tensiuni și o stare de iritabilitate în raport cu cei cu care desfășori activități. Astrele te sfătuiesc să rezolvi chestiunile importante în prima parte a săptămânii.

Horoscop Leu săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- În planul sentimental pot să apară niște discuții pe teme mai vechi, care să amplifice tensiunea în raport cu partenerul sau cineva cu care încerci să legi o conexiune mai strânsă. Este nevoie să adopți o strategie nouă în modul în care comunici.
Bani – Saturn, din casa intereselor financiare, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din sectorul frământărilor interioare, semn că s-ar putea să ai intuiție și să acționezi astfel încât să știi exact cum să folosești niște resurse financiare.
Muncă- Sectorul comunicării, primirii și transmiterii informațiișor este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care amplifică situația în interacționarea cu cei cu care desfășori activități. S-ar putea să vină și vești neașteptate, surprize sau evenimente, care să răstoarne o negocieri, înțelegere sau o direcție profesională.

Horoscop Fecioara săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Planul relațional este important, în această săptămână, pentru că se creează șansa de a întâlni persoane noi, care-ți pot schimba viața, dacă ești singur, iar facă faci parte dintr-un cuplu, pregătești planuri comune de viitor. Aspectul armonios între Marte, din sectorul planurilor pe termen lung, și Saturn, din casa relațiilor, te invită să-ți folosești energia constructiv, mai ales că vei avea șanse de reușită să obții ce-ți dorești.
Bani – Sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigi de la serviciu sau din alte colaborări este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță etape noi privind administrarea resurselor. De asemenea, nu sunt excluse surprize și răsturnarea unei situații financiare, care până acum părea stabilă. Prin urmare, dacă vin spre tine oportunități de încheiere a unor contracte, nu le ignora!
Muncă- La serviciu pot avea loc schimbări benefice. Chiar dacă în primă fază nu ești de acord cu ele, așteaptă să vezi cum decurg lucrurile și abia apoi trage concluzii!

Horoscop Balanță săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Sectorul personalității este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi pe toate planurile, în special în planul personal/relațional. Ești invitat să-ți setezi obiective pe termen lung și chiar dacă pot să apară situații și evenimente neprevăzute, lucrurile vor duce într-o direcție mult mai bună decât cea pe care ai avut-o în ultima perioadă.
Bani – În weekend este posibil să primești un cadou sau să mergi la cumpărături să faci niște achiziții vestimentare. Situația financiară se poate îmbunătăți, dar ai tendința de a cheltui mai mult.
Muncă- Marte, din casa carierei, și Saturn, din casa responsabilităților profesionale, formează un aspect armonios, care ajută pe termen lung. Ai intuiție, ești organizat și acționezi în interesul tău.

Horoscop Scorpion săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste – Sectorul asociat introspecției, frământărilor interioare și trecutului este activat, în prima parte a săptămânii, de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care te invită la un proces de introspecție, un bilanț și eliminarea situațiilor și lucrurilor, care nu te mai ajută în evoluție. Urmează o perioadă importantă pentru vindecare și reechilibrare emoțională.
Bani – Din punct de vedere financiar nu se întrevede nicio modificare. Poate doar niște cheltuieli pe care ești tentat să le faci spre finalul săptămânii.
Muncă- Marte, guvernatorul tău, traversează sectorul perfecționării profesionale și formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa creativității și exprimării/folosirii talentelor și abilităților. Ești susținut să te exprimi liber, să folosești energia optim, să acționezi organizat și să iei inițiative, care să te pună în valoare, să-ți demonstrezi potențialul.

Horoscop Săgetător săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Posibil să apară, spre finalul săptămânii, niște discuții în contradictoriu despre o schimbare, pe care vrei să o faci în proiectele tale de viitor, cu care partenerul nu este de acord, pentru că implică mai mult timp petrecut în sfera profesională decât cu familia.
Bani – Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin sectorul intereselor financiare, primește un aspect de susținere de la Saturn, din sfera vieții de familie, semn că se poate rezolva un context financiar, ceva ce ține de casă sau administrarea patrimoniului.
Muncă- Sectorul asociat grupurilor pe care le frecventezi, a activităților de pe urma exercitării profesiei și a planurilor de viitor este activat de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi etape și începuturi în aceste domenii. Posibil să vine niște propuneri profesionale neașteptate, să începi desfășurarea unor proiecte, care să-ți aducă satisfacții. Comunicarea și interacționarea cu ceilalți este importantă.

Horoscop Capricorn săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Dacă au existat neînțelegeri în planul relațional, contextul astral în care Marte, planeta acțiunii, formează un aspect de susținere cu Saturn, din casa comunicării, poate aduce înțelegeri, îmbunătățirea situației prin comunicare și chiar un compromis pe care îl faci de dragul partenerului.
Bani – Situația financiară se poate îmbunătăți considerabil, dacă ești deschis unor colaborări extraprofesionale venite prin prieteni, care-ți pot suplimenta veniturile.
Muncă- Sectorul carierei și aspirațiilor profesionale, imaginii și statutului este activat de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care deschide noi etape în aceste domenii, oportunități și propuneri neașteptate din partea superiorilor. Posibil implicarea și experiența pe care ai căpătat-o în ultima oară să te propulseze în carieră.

Horoscop Vărsător săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Posibil, în relația cu partenerul de cuplu, să intervină unele chestiuni în contradictoriu din cauza unor viziuni diferite, dar dacă ești deschis comunicării și rezolvării pe o cale diplomată, lucrurile pot reintra repede pe un făgaș normal.
Bani – Situația financiară se poate stabiliza, să ai siguranță pe termen lung datorită unor decizii responsabile pe care le iei. Ai șanse mari de reușită să-ți suplimentezi și veniturile, dacă acționezi organizat și faci un plan pe termen lung.
Muncă- Sectorul perfecționării profesionale, direcției și schimburilor de experiență este activat de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi în aceste domenii. Axa comunicării și interacționării cu ceilalți este activată și este posibil să primești și vești neașteptate legate de carieră, schimbări care pot avea loc la nivelul conducerii, privind o propunere, care vine neașteptat din partea șefilor.

Horoscop Pești săptămâna 30 septembrie – 6 octombrie 2024

Dragoste- Spre finalul săptămânii, te străduiești să eviți un conflict cu partenerul, însă lucrurile se pot precipita. Folosește energia constructiv, mai ales că ai și ajutor astral. Saturn din Pești formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din casa iubirii. Prin urmare, ai șanse să îndrepți o situație tensionată din cuplu.
Bani – Sectorul intereselor financiare, a banilor și bunurilor deținute la comun este activat de Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Balanță, din 2 octombrie, care anunță noi începuturi privind administrarea banilor. Axa financiară este dinamizată și este posibil să apară și surprize neașteptate, care să schimbe direcția pe care ai stabilit-o inițial. Fii pregătit de schimbare și lasă timpul să așeze lucrurile!
Muncă- La serviciu pare că ai nevoie de o transformare, să faci ceva să te motiveze și să-ți aducă satisfacție profesională. Traversezi o perioadă destul de încărcată din punct de vedere al sarcinilor și nu ai timp să te gândești momentan la o strategie de schimbare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni