• PRO TV
  • El este Luca, tânărul de 30 de ani, tată a doi copii, care a sfârșit tragic într-un teribil accident pe A1. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

El este Luca, tânărul de 30 de ani, tată a doi copii, care a sfârșit tragic într-un teribil accident pe A1. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

El este Luca, tânărul de 30 de ani, tată a doi copii, care a sfârșit tragic într-un teribil accident pe A1. Ce au descoperit polițiștii la fața locului

Durere fără margini pentru două familii din Arad! O femeie și un bărbat și-au pierdut viața într-un grav accident rutier pe A1, iar acum toți cei care i-au cunoscut sunt sfâșiați de durere.

Tragedie de nedescris pe autostrada A1, între Arad și Timișoara. Doi tineri și-au pierdut viața după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului, ar fi ieșit cu mașina de pe carosabil și s-a izbit de un parapet.

Cei doi au fost aruncați din mașină și, în ciuda eforturilor făcute de medicii ajunși la fața locului, aceștia nu au mai putut fi salvați, având leziuni incompatibile cu viața.

Cea de-a treia persoană care se afla în autoturism a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Vestea că Sergio Luca și-a pierdut viața în mod tragic a adus multă durere în sufletele celor care l-au cunoscut. Bărbatul avea doar 30 de ani și era tată a două fetițe.

„Drum lin spre cer Sergio Luca! Ai plecat prea devreme...prea grăbit...Râdeam cu toții la glumele tale, iar asta speram sa fie încă o glumă! SINCERE CONDOLEANȚE FAMILIEI ÎNDURERATE ȘI APROPIAȚILOR!”, „Dumnezeu să te ierte Sergio Luca! Nu era zi să nu ne vedem și să ne salutăm sau să ne dăm flashuri ca nebunii!”, „Dumnezeu să te odihnească!!!Prea devreme...nu știu unde te-ai putut grăbi”, au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de cei care l-au cunoscut pe Luca.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni