• PRO TV
  • Horoscop zilnic 30 septembrie 2024. Gemenii încep o relație sentimentală inimaginabilă, Taurii își pot modifica starea de sănătate

Horoscop zilnic 30 septembrie 2024. Gemenii încep o relație sentimentală inimaginabilă, Taurii își pot modifica starea de sănătate

Horoscop zilnic 30 septembrie 2024. Gemenii încep o relație sentimentală inimaginabilă, Taurii își pot modifica starea de sănătate

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de luni, 30 septembrie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să simți o neliniște, care are la baza evenimentele din ultima perioadă. Ai evitat să înțelegi niște lucruri și acum le conștientizezi. Contextul astral, în care este implicat Mercur, din sectorul relațiilor și parteneriatelor, îți îmbunătățește modalitatea de interacționare. Relațiile sunt subiectul principal în toate conversațiile cu oamenii apropiați.

Taur

Posibil, astăzi, să-ți clarifici niște sentimente. De asemenea, comunicarea te poate ajuta să identifici soluții la problemele existente. Pe de altă parte, s-ar putea ca o idee să ducă la noi începuturi în sfera profesională sau în ce privește sănătatea.

Gemeni

Astăzi ești mândru de munca ta, proiectele pe care le ai și încerci să le dezvolți. O relație care este pe cale să înceapă îți poate aduce momente plăcute și fericite cum nu ai mai trăit până acum. Pe de altă parte, acasă te gândești cum să-ți reamenajezi spațiul, astfel încât să te simți confortabil.

Rac

Astăzi se activează casa comunicării și deplasărilor și urmează să porți conversații, să faci planuri, deplasări în scop administrativ. La serviciu ai un randament intelectual ridicat și traversezi o zi captivantă din punct de vedere mental, cu multe idei și planuri de viitor.

Leu

Astăzi, te preocupă situația financiară, să faci niște cumpărături, să achiți facturi sau să pui în ordine bugetul. De asemenea, se anunță o zi favorabilă din punct de vedere intelectual, înveți rapid, iar ideile tale sunt apreciate de către superiori. Acorzi o atenție deosebită unor informații sau vești care pot schimba planurile tale profesionale.

Fecioară

Astăzi, faci planuri financiare, socoteli și ai idei și gânduri clare legate de bani și administrarea acestora. Mai mult de atât, înveți să te valorizezi mai mult și-n sfera profesională, dar și-n relația de cuplu.


Balanță

Posibil, astăzi, să ai nevoie de mai multe momente de retragere și să-ți analizezi viața. Soarele și Mercur, în tranzit prin zodia ta, te ajută să te exprimi, să-ți dai seama de unele detalii pe care le-ai omis și pe care ar trebui să le iei în considerare.

Scorpion

Posibil, astăzi, să-ți dai seama cât de importantă este comunicarea, deoarece ajută la rezolvarea problemelor. Ești înclinat să analizezi și procesezi niște evenimente de dată recentă. De asemenea, cu Luna în tranzit prin casa prietenilor, proiectelor de viitor, ai nevoie să faci planuri pe termen lung.

Săgetător

Posibil, astăzi, să vezi cu mai multă claritate un plan/proiect profesional, o asociere sau o prietenie, care poate trece la alt nivel. Ești motivat și inspirat să te lansezi într-o activitate nouă sau să reiei un proiect mai vechi. Și planul sentimental se poate reactiva.

Capricorn

Astăzi, se activează axa comunicării și schimburilor de experiență profesională și ești deschis să-ți împărtășești ideile și gândurile. Este un moment bun să participi la un seminar, conferință sau workshop. În partea a doua a zilei, programezi o călătorie.

Vărsător

Astăzi, faci planuri financiare pentru o plecare, petrecere în familie, o surpriză cuiva drag. Pe de altă parte, dacă ai tot avut frământări legate de principii, credințe și filosofia de viață, conversațiile pe care le ai, pot clarifica niște concepții greșite, să vezi și dintr-o altă perspectivă anumite situații.

Pești

Astăzi este posibil să rezolvi o chestiune financiară, de relație sau chiar un mister, să descoperi informații noi, care să te ajute în deciziile viitoare. Analizezi cu obiectivitate și rațiune și vezi detalii pe care le-ai ratat.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni