• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, într-o rochie mult prea scurtă! A tras în continuu de ea ca să nu rămână descoperită în fața paparazzilor

Georgina Rodriguez, într-o rochie mult prea scurtă! A tras în continuu de ea ca să nu rămână descoperită în fața paparazzilor

Georgina Rodriguez, într-o rochie mult prea scurtă! A tras în continuu de ea ca să nu rămână descoperită în fața paparazzilor

Georgina Rodriguez a intrat, în sfârșit, în “lumea bună” a modei. De la vânzătoare într-un magazin Gucci, soția lui Ronaldo a ajuns să fie invitată de onoare la show-urile de modă din cadrul Paris Fashion Week.

Georgina a vrut să fie sigură că va fi remarcată la prezentarea noii colecții Vetements, așa că a ales o rochie cu care a atras toate privirile. Vedeta de reality show a ales o little black dress extrem de scurtă, de care a trebuit să tragă constant pentru a nu rămâne descoperită. Mulată, minusculă și cu un decolteu uriaș, ținuta Georginei a fost considerată de unii critici de modă puțin “disperată după atenție”.

Georgina Rodriguez a fost fotografiată din toate unghiurile la evenimentul de modă, unde a încântat cu prezența sa.

Partenera lui Ronaldo a evoluat mult din punct de vedere financiar - de la un salariu modest de vânzătoare la un stil de viață extravagant și luxos. În reality show-ul ei I Am Georgina, aceasta și-a prezentat dressingul impresionant, cu dulapuri și rafturi pline de genți Hermes, pantofi Louboutin și produse Dior.

Georgina și-a arătat colecția impresionantă de genți, care include articole de la Hermes, Louis Vuitton, Christian Dior, FENDI și Chanel. Într-un cadru apropiat, geanta Hermes Swift Kelly poate fi văzută așezată cu grijă pe un raft suspendat. Această geantă râvnită are un preț de pornire de 18.000 de lire sterline.

Georgina și Cristiano Ronaldo sunt împreună din 2016 și au împreună doi copii. Ea este, de asemenea, mama vitregă a celorlalți trei copii ai săi.

Gallery

Deși nu au confirmat că s-au căsătorit, Ronaldo se referă la Georgina ca fiind “soția” sa și amândoi poartă verighete.

Georgina și Cristiano s-au cunoscut în timp ce ea lucra ca asistentă de vânzări într-un magazin Gucci din Madrid, în 2016. Ea a recunoscut că întâlnirea întâmplătoare cu Ronaldo a făcut-o să se „îndrăgostească la prima vedere”. Aparent, sentimentul a fost reciproc după întâlnirea lor, așa cum a dezvăluit într-un interviu recent pentru revista Elle din Italia.

„Prima întâlnire cu Ronaldo a fost la Gucci, unde lucram ca asistentă de vânzări. Câteva zile mai târziu, ne-am văzut din nou la un alt eveniment al unui brand. Atunci am putut vorbi într-un mediu relaxat, în afara locului meu de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi.”

Sursa foto: Profimedia, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni