• PRO TV
  • Angelina Jolie, de o eleganță desăvârșită! Cu un look natural și un machiaj discret, actrița își acceptă vârsta cu demnitate

Angelina Jolie, de o eleganță desăvârșită! Cu un look natural și un machiaj discret, actrița își acceptă vârsta cu demnitate

Angelina Jolie, de o eleganță desăvârșită! Cu un look natural și un machiaj discret, actrița își acceptă vârsta cu demnitate

Spre deosebire de fostul ei soț, Brad Pitt, care pare că a întinerit peste noapte, Angelina Jolie contrastează cu un look natural, prin care se observă trecerea timpului. La Hollywood, excesul de botox este ceva firesc, multe vedete afișând un chip ca de ceară și inexpresiv, în urma intervențiilor anti-aging. Nu se poate spune același lucru și despre Angelina Jolie.

Asta nu înseamnă însă că Angelina nu apelează și ea la diverse proceduri anti-îmbătrânire, însă o face discret și își păstrează expresivitatea feței. La cea mai recentă apariție publică, la premiera din New York a filmului “Maria”, Angelina Jolie a impresionat cu eleganța ei. În vârstă de 49 de ani, Angelina Jolie a preferat un machiaj discret, care i-a pus în valoare frumusețea chipului.

Actrița a ales pentru acest eveniment o superbă rochie albă, pliată de la talie în jos. Angelina a venit la eveniment însoțită de trei dintre cei șase copii ai săi - Zahara, 19 ani, și fiii Maddox, de 23 de ani, și Pax, cu trei ani mai mic.

După o pauză mai lungă, Angelina Jolie a revenit în forță în lumea cinematografică – promovează în prezent două filme: “Maria”, în care are rolul principal, și "Without Blood", film pe care l-a coprodus.

Gallery

„Să fiu sinceră, a trebuit să stau mai mult acasă cu familia mea în ultimii ani. În această perioadă, poate am devenit mai recunoscătoare pentru oportunitatea de a fi artistă, de a juca și de a fi printre voi toți și de a fi parte din această lume creativă de care suntem toți norocoși să aparținem. Sunt fericită să fiu aici și sunt recunoscătoare că sunt artistă în orice fel”, a spus Angelina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni