• PRO TV
  • Ninge pe Transfăgărășan! Imagini cu prima ninsoare din această toamnă. Drumarii intervin deja cu utilajele - VIDEO

Ninge pe Transfăgărășan! Imagini cu prima ninsoare din această toamnă. Drumarii intervin deja cu utilajele - VIDEO

Ninge pe Transfăgărășan! Imagini cu prima ninsoare din această toamnă. Drumarii intervin deja cu utilajele - VIDEO

România este afectată de vreme severă. Hidrologii au transmis duminică o avertizare cod roșu de inundații pentru mai multe zone din țara noastră. La Bâlea Lac a căzut prima ninsoare din acest sezon.

Ninge pe Transfăgărășan

Lapoviţă şi ninsoare se înregistrează, duminică, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, în Munţii Făgăraş, iar temperatura se apropie de zero grade. Întreg judeţul Sibiu este sub avertizare cod portocaliu de ploi şi vânt.

La Bâlea Lac temperatura se apropie de zero grade și ninge, iar pe Transfăgărășan se intervine cu utilaje de deszăpezire.

Pe DN7C - Transfăgărășan se intervine pentru prima dată în acest sezon cu utilaje de deszăpezire, a anunțat Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

”Vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 70...90 km/h”, anunţă ANM.

Evacuări în Galați și Vrancea

Persoane din mai multe localități ale județelor Galați și Vrancea au primit până acum ordin de evacuare pe fondul avertismentelor meteo de vreme severă și a pericolului de inundații. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea a decis și un termen limită pentru evacuare: ora 20.00.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni