• PRO TV
  • Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în mare secret. Invitații nu au avut voie cu telefoane. Celebrul pilot ar fi participat la eveniment

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în mare secret. Invitații nu au avut voie cu telefoane. Celebrul pilot ar fi participat la eveniment

Fiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit în mare secret. Invitații nu au avut voie cu telefoane. Celebrul pilot ar fi participat la eveniment

Gina, fiica lui Michael Schumacher, în vârstă de 27 de ani, s-a căsătorit sâmbătă cu iubitul ei, Iain Bethke. Gina Maria Schumacher și Iain Bethke sunt împreună de peste șapte ani.

Marele eveniment a avut loc la vila luxoasă din Mallorca, Spania, unde locuiește și Michael Schumacher, el fiind încă sub atenta supraveghere a medicilor. Celebrul pilot în vârstă de 55 de ani, recuperat parțial, ar fi participat la nunta fiicei sale.

View this post on Instagram

A post shared by Gina Schumacher (@gina_schumacher)

Proprietatea a fost cumpărată de familia Schumacher de la președintele lui Real Madrid Florentino Perez, în 2017 , pentru suma de 27 de milioane de lire sterline.

Michael Schumacher ar fi capabil să stea la masă alături de familie

Fostul mare pilot de Formula 1, Michael Schumacher, are în continuare probleme de sănătate serioase după ce în decembrie 2013 a suferit un accident pe pârtia de schi. De atunci, el s-a aflat în îngrijirea celor mai buni medici, iar despre starea lui se cunosc destul de puține amănunte. Totuși, se pare că pilotul german a făcut progrese mari și, cel mai probabil, a fost prezent la fericitul eveniment alături de familie.

Detalii din culisele ceremoniei

Potrivit dailymail.co.uk, invitații de la nuntă au fost obligați să predea telefoanele personale pentru a nu ajunge în presă imagini private de la ceremonie sau din interiorul vilei Yasmin în care a avut loc nunta.

Printre oaspeții de la nuntă s-ar fi aflat și fratele lui Michael Schumacher, Ralf, împreună cu partenerul său, Etienne Bosquet-Cassagne. Nu se știe cu exactitate numărul invitaților care au participat la ceremonie. Înainte de ceremonie, fiica lui Michael Schumacher s-a distrat la petrecerea burlăcițelor ce a avut loc vineri seara la Mhares Sea Club.

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (27 de ani) şi Mick (24 de ani).

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni