• PRO TV
  • Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani și e însărcinată. Soțul Marei este un cunoscut avocat

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani și e însărcinată. Soțul Marei este un cunoscut avocat

Fiica Ralucăi Moianu s-a căsătorit la 19 ani și e însărcinată. Soțul Marei este un cunoscut avocat

Sâmbătă, 28 septembrie, Mara Ilinca Ancuța, fiica prezentatoarei Raluca Moianu, a devenit soția avocatului Virgil Boglea. Evenimentul a avut loc în mare discreție, în București.

Mara a purtat o rochie din dantelă, la care a asortat sandale și un buchet superb cu flori albe. De cealaltă parte a fost mirele, foarte elegant, care a optat pentru un costum maro, cu eșarfă la gât. Raluca Moianu a purtat la cununia civilă a fiicei sale o bluză albastră, cu fustă bleumarin și pantofi negri. „Ea e totul pentru mine. My Precious. Să fiţi fericiţi! Să vă iubiţi mereu!”, a scris, pe Facebook, Raluca Moianu, fosta prezentatoare a emisiunii „Iartă-mă!”.

Virgil Boglea, a studiat la Facultatea de Drept, Universitatea de Vest din Timişoara. A intrat în Baroul București în anul 2015. În ceea ce o privește pe Mara, fiica Ralucăi Moianu, în 2023 ea a susținut examenul de Bacalaureat, iar ulterior a fost admisă la Facultatea de Drept din București, acolo unde e studentă acum.

Virgil Boglea este, printre altele, avocatul Asociației Salvați Steaua, care a apărat interesele FCSB-ului în dosarul pentru palmares, dar și apărătorul lui Mario Iorgulescu, fiul Președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, în celebrul proces al accidentului fatal.

Foto; Facebook

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni