• PRO TV
  • Un polițist băut a provocat un accident în localitatea 2 Mai. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital

Un polițist băut a provocat un accident în localitatea 2 Mai. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital

Un polițist băut a provocat un accident în localitatea 2 Mai. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital

Un polițist de 21 de ani, în afara serviciului, băut, a fost implicat într-un accident rutier pe DN 39, în judeţul Constanţa. IPJ a declanşat verificări interne.

O tânără de 21 de ani şi un copil de doi ani au fost transportaţi la spital după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un altul, condus de un poliţist de 21 de ani, aflat în timpul liber.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a anunţat, sâmbătă după-amiază, că accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 20.00, pe DN 39, în localitatea 2 Mai. În urma testării, s-a stabilit că polițistul avea o concentraţie de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la o unitate medicală, în vederea prelevării de mostre biologice, scrie news.ro.

”Conform primelor cercetări, poliţiştii rutieri au constatat că impactul a avut loc între două autoturisme, iar în urma acestuia două persoane au fost rănite. Astfel, unul dintre conducătorii auto, respectiv o femeie de 21 de ani, precum şi un minor, de 2 ani - pasager în acelaşi vehicul, au fost transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale. Menţionăm faptul că la volanul celuilalt autoturism se afla un bărbat, de 21 de ani, poliţist, care se afla în timpul liber”, a arătat IPJ Constanţa.

Conducerea IPJ Constanţa a declanşat verificări interne în cazul poliţistului, subliniind că nu tolerează astfel de comportamente.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa nu tolerează astfel de comportamente. Indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile legale. Totodată, conducerea inspectoratului a dispus verificări pe linie internă, pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, a adăugat IPJ.

Foto Facebook Poliția Română

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni