• PRO TV
  • Două evenimente îndrăgite din București, anulate din cauza codului portocaliu de ploi torențiale

Două evenimente îndrăgite din București, anulate din cauza codului portocaliu de ploi torențiale

Două evenimente îndrăgite din București, anulate din cauza codului portocaliu de ploi torențiale

Meteorologii anunță că, de duminică dimineață, până luni dimineață, Capitala se va afla sub cod portocaliu de ploi abundente și vânt puternic. Iar din această cauză două evenimente din București au fost anulate.

Organizatorii evenimentelor „Străzi deschise – Bucureşti, promenadă urbană” şi „Simfonia apei” au decis anularea evenimentelor pentru ziua de duminică, din cauza vremii.

"Având în vedere avertizarea emisă de Administrația Națională de Meteorologie, privind codul portocaliu de ploi torențiale și abundente pe raza Municipiul București, valabil pentru zilele de 29 și 30 septembrie, programul artistic #străzideschise pentru duminică, 29 septembrie, de pe #CaleaVictoriei și Strada Prevederii din sectorul 3 se anulează.

Activitățile artistice planificate pentru ziua de astăzi de pe #traseelepietonale, #CaleaVictoriei și Strada Prevederii, se desfășoara conform programului anunțat.

Pe 28 septembrie se vor menține restricții de trafic pe Calea Victoriei, între orele 10:00 - 23:00. Se va permite traversarea pe Calea Victoriei, pe segmentul de drum de la intersecția cu Bulevardul Dacia, Strada Știrbei Vodă, Strada Ion Câmpineanu, Bulevardul Regina Elisabeta. Traficul Societății de Transport București va fi deviat, fără afectarea călătorilor.

Pe strada Prevederii, traficul va fi restricționat pe segmentul de drum cuprins între Bulevardul Nicolae Grigorescu și Strada Vlăhița, până la ora 20:00", potrivit organizatorilor evenimentului Străzi deschise.

"#Anunț. În contextul avertizărilor meteo emise de Administrația Națională de Meteorologie, care anunță precipitații abundente în Municipiul București, spectacolul „Simfonia Apei” programat pentru 29 septembrie va fi anulat. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să urmăriți pagina noastră pentru a rămâne la curent cu ultimele actualizări."

Bucureştiul se va afla sub cod portocaliu de ploi

Capitala va fi lovită de ploi abundente și vânt puternic începând de duminică dimineața. Temperaturile vor scădea semnificativ. Codul portocaliu va expira luni, 30 septembrie, la ora 10.

În intervalul 29 septembrie, ora 10,00 – 30 septembrie, ora 10,00 vremea se va răci semnificativ și va deveni instabilă. Cerul va fi noros, iar în a doua parte a zilei și noaptea vor fi averse torențiale și descărcări electrice. În intervale scurte de timp și prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 40...60 l/mp și posibil de peste 70 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu viteze la rafală de 40...50 km/h. Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni