• PRO TV
  • Ce pensie primește Helmut Duckadam. Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre banii încasați de „Eroul de la Sevilla”

Ce pensie primește Helmut Duckadam. Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre banii încasați de „Eroul de la Sevilla”

Ce pensie primește Helmut Duckadam. Dezvăluirile lui Mitică Dragomir despre banii încasați de „Eroul de la Sevilla”

Helmut Duckadam , în vârstă de 65 de ani, primește o pensie modică din partea statului român. „O perioadă am lucrat în vamă” a explicat fostul mare portar.

Dumitru Dragomir a dezvăluit că „Eroul de la Sevilla” încasează lunar, de la Ministerul de Interne, 1800 lei.

Potrivit fanatik.ro, fostul președinte al LPF, i-a cerut premierului Marcel Ciolacu să ia măsuri cu privire la pensiile pe care le încasează foștii mari fotbaliști români.

„Nu toți reușesc. Poți să ai multă minte. Am văzut multimilionari care acum mor de foame. Nu și-au dat salarii mari. Și au ajuns la bătrânețe să nu aibă o pensie ca lumea. Au intrat în colaps cu societățile. Ia să fi luat un salariu de 20.000 de dolari la o firmă care mergea și să plătești la stat 7-8 mii de dolari. Cum am plătit eu zece ani 6500 de euro pe lună.

La bătrânețe, pensia nu ți-o ia nimeni. Eu nu pensia specială o am mare. Am unde am contribuit eu. Și Dinu bănuiesc că are pensie bună. Duckadam? Băi, lui Duckadam să nu îi dai 10.000 de lei?”, a declarat Mitică Dragomir.

Helmut Duckadam a fost operat pe cord deschis

Pe 16 septembrie 2024, fostul mare portar a suferit o operația pe cord deschis. Portarul legendar al Stelei și câștigător al Cupei Campionilor Europeni în anul 1986, a fost operat la Spitalul Universitar de Urgență din cauza unor probleme cardiovasculare.

”Mi-a fost descoperit un anevrism în octombrie 2023 și am așteptat să vedem dacă se agravează. Din păcate s-a agravat și putea plesni în orice moment, așa că s-a luat decizia intervenției. Am avut încredere totală în medicii de aici. Totul a decurs normal și intervenția a fost o reușită", declara fostul mare portar al României după operație.

Problemele de sănătate cu care se confruntă Helmut Duckadam nu sunt recente. Atât în perioada în care a activat ca portar, cât și în perioada care a urmat retragerii din cariera sportivă, fostul mare portar care, în 1986, a apărat patru penalty-uri în finala de la Sevilla a Cupei Campionilor Europeni, a avut diverse probleme cardiovasculare, scrie sport.ro.

Foto Imago

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni