• PRO TV
  • Horoscop zilnic 29 septembrie 2024. Vărsătorii trec prin momente de cumpănă, Gemenii trebuie să ia o decizie în viața sentimentală

Horoscop zilnic 29 septembrie 2024. Vărsătorii trec prin momente de cumpănă, Gemenii trebuie să ia o decizie în viața sentimentală

Horoscop zilnic 29 septembrie 2024. Vărsătorii trec prin momente de cumpănă, Gemenii trebuie să ia o decizie în viața sentimentală

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de duminică, 29 septembrie 2024.

Berbec

Posibil, astăzi, să-ți lași partenerul să conducă, deși de obicei conducerea o preiei tu. Pe de altă parte, și-n planul personal și-n cel profesional apare îndoiala că nu ești sprijinit în planurile și proiectele tale, să crești și să te dezvolți personal. Colaborarea dintre Marte, guvernatorul tău, și Saturn, seniorul karmei, vine să susțină acțiunile tale pe termen lung.

Taur

Astăzi, realizezi că ar trebui să te preocupe îndatoririle de serviciu și să te oprești din a face ceva în folosul altora. Ai niște dezamăgiri mai vechi, când nu ți-au fost apreciate eforturile, și acum ai decis să observi mai mult cine merită ajutorul tău și cine nu.

Gemeni

Marte, planeta acțiunii, primește susținere de la Saturn, astăzi. Așadar, ar trebui să acorzi mai multă atenție chestiunilor practice, să te gândești încotro merge cariera ta sau cum poți suplimenta veniturile. Pe de altă parte, planul sentimental este și el activat și este nevoie să fii atent la tot ce se întâmplă în perioada următoare, pentru a putea lua o decizie.

Rac

Astăzi, realizezi că ai nevoie de siguranță financiară. Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin casa personalității, primește susținere de la Saturn, din casa principiilor și credințelor de viață, ceea ce-ți aduce horărâre în luarea unor decizii pe termen lung.

Leu

Luna îți traversează și astăzi zodia și s-ar putea să te preocupe planurile de viitor și cum să abordezi o relație profesională, mai ales că Marte, planeta acțiunii, formează un aspect armonios cu Saturn, seniorul karmei, semn că-ți aduc susținere să treci peste o provocare sau o situație, care te frământă.

Fecioară

Posibil, astăzi, să ai nevoie să stai izolat pentru a analiza o situație din sfera relațională, care poate schimba datele. Pe de altă parte, Marte, planeta acțiunii, din sectorul prietenilor, grupurilor pe care le frecventezi, primește energie de la Saturn, din casa relațiilor. Posibil să-ți unești forțele cu partenerul sau cu cineva pe care-l consideri prieten pentru a demara un proiect, să lucrați în echipă. Rezultatele nu vor întârzia să apară.

Balanță

Marte, planeta acțiunii, din casa carierei, formează un aspect armonios cu Saturn, din casa activităților și rutinei zilnice, și susțin acțiunile tale, urmărirea obiectivelor profesionale. Ești determinat să preiei orice sarcină sau provocare, pe care colegii tăi o evită, pentru că ai nevoie de recunoaștere a eforturilor și implicării. De asemenea, poți pune bazele unui nou proiect.

Scorpion

Dacă faci lucrurile pas cu pas într-o activitate de creștere și dezvoltare personală sau profesională, vei face progrese însemnate. De asemenea, este o zi favorabilă să-ți perfecționezi o abilitate, să depui eforturi pentru a face să meargă o activitate independentă, pe care vrei să o lansezi în perioada următoare. Și planul sentimental este activat și traversezi momente plăcute alături de partener sau copii, dacă ești părinte.

Săgetător

Posibil, astăzi, să te intereseze să petreci timpul cu prietenii, să legi mai multe conexiuni cu un grup. Pe de altă parte, dacă au existat tensiuni, te gândești să faci un compromis pentru a păstra o relație. Marte, planeta acțiunii, formează un aspect armonios cu Saturn, seniorul karmei, și este un moment bun să te ocupi de chestiuni financiare, să te organizezi mai bine cu cheltuielile.

Capricorn

Comunicarea sinceră cu partenerul este eficientă, dacă vrei să rezolvi, astăzi, un context relațional, să repari o situație, în care ai intrat fără să-ți dai seama. În planul profesional, îți vin niște idei pe care vrei să le prezinți șefilor la începutul săptămânii viitoare.

Vărsător

Posibil astăzi să pui la îndoială anumite convingeri sau modalități de învățare/perfecționare profesională. Ai nevoie de o schimbare și te întrebi tot mai des dacă ce faci în momentul de față, în sfera profesională, te reprezintă cu adevărat.

Pești

Lucrurile par să se îndrepte în sfera sentimentală, mai ales că Saturn, din casa personalității, formează un aspect armonios cu Marte, planeta acțiunii, din planul iubirii. De asemenea, te exprimi cu mai multă autoritate și credibilitate și cei din jurul tău sunt impresionați de prestație. Poate nu toate merg în linie dreaptă, dar vei realiza că unele lucruri au nevoie de timp și de planificare.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni