• PRO TV
  • Horoscop zilnic 28 septembrie 2024. Peștii se aruncă fără să gândească într-o relație romantică, Taurii fac fericită o persoană dragă

Horoscop zilnic 28 septembrie 2024. Peștii se aruncă fără să gândească într-o relație romantică, Taurii fac fericită o persoană dragă

Horoscop zilnic 28 septembrie 2024. Peștii se aruncă fără să gândească într-o relație romantică, Taurii fac fericită o persoană dragă

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei de sâmbătă, 28 septembrie 2024.


Berbec

Astăzi este posibil să te concentrezi pe sfera amoroasă, mai ales dacă ai avut parte de evenimente plăcute în ultimele zile. De asemenea, ești într-o formă bună pentru socializare și pregătirea unei escapade romantice pentru a-ți impresiona partenerul. Dacă ești singur, ești entuziasmat de perspectiva începerii unei relații noi.


Taur

Posibil, astăzi, să-ți dorești să faci fericită o persoană dragă sau să-ți oferi ajutorul unei persoane din familie. Dacă au existat neînțelegeri, ești într-o dispoziție în care accepți un compromis sau cauți să rezolvi o situație fără conflicte. Ești mândru că efoturile tale merg într-o direcție bună.

Gemeni

Luna îți activează astăzi sectorul comunicării și s-ar putea să fii motivat să porți o discuție cu cineva, care poate deveni, în viitor, mai apropiat de tine. Găsești puncte comune și conexiuni puternice. De asemenea, relațiile cu rudele, în special cu frații se îmbunătățesc și stabiliți o întâlnire cu familia în următoarea perioadă.

Rac

Astăzi, primești aprecieri și persoanele de lângă tine sunt încântate de calitățile și implicarea ta, fie ca e vorba de familie, colegi sau prieteni. În partea a doua a zilei, te preocupă reducerea unor cheltuieli și stabilirea unui buget pentru activități de relaxare, vacanțe.

Leu

Posibil, astăzi, să te preocupe comunicarea și interacționarea cu ceilalți, mai ales dacă au fost tensiuni sau discuții în contradictoriu. De asemenea, este un moment prielnic pentru a pregăti o strategie sau o gândire creativă. Relațiile cu frații sau rudele se intensifică și puteți împărtăși idei, să soliciți sau să dai sfaturi.

Fecioară

Astăzi este posibil să dai o mână de ajutor unei persoane apropiate. De asemenea, lucrezi la un proiect personal. Ai nevoie de liniște și să stai departe de toată agitația cotidiană, dacă vrei să te poți concentra pe dezvoltarea unei idei. S-ar putea să intervină și niște discuții, care vizează banii și administrarea acestora, să cauți să pui la punct o strategie de economisire.

Balanță

Astăzi, te interesează să socializezi, să găsești puncte comune cu ceilalți, să te implici în activități umanitare sau să petreci timpul cu prietenii. Ai idei noi, originale și te simți inspirat, iar cei cu care interacționezi te încurajează să continui în direcția acesta.

Scorpion

Posibil astăzi să faci planuri de viitor împreună cu partenerul, legate de activitatea profesională, să planifici niște strategii și să elaborezi un plan pe termen lung. De asemenea, s-ar putea să fii în centrul atenției cu o idee originală, să impresionezi printr-o prestație, să faci impresie bună într-un cerc sau la un eveniment la care participi.

Săgetător

Astăzi este posibil să-ți dorești să-ți rezervi mai mult timp partenerului sau persoanelor dragi din familie, să programezi o plecare în afara orașului/ țării sau să participi la evenimente în spațiul social. De asemenea, în partea a doua a zilei, te afli față în față cu o propunere neașteptată de serviciu sau colaborare.

Capricorn

Astăzi este posibil să încerci să descurci un context financiar sau relațional, mai ales dacă partenerul are ceva nemulțumiri, pe care ți le comunică cu întârziere. Acum aveți impresia amândoi că nu vedeți soluții sau căi comune de comunire, pentru că a trecut prea mult timp de la evenimentele tensionate pe care le-ați traversat.

Vărsător

Prioritatea ta de astăzi este rezolvarea unui context relațional. S-ar putea să ai impulsul de a cuceri pe cineva. Este un moment prielnic să experimentezi în sfera sentimentală, să ai o aventură romantică, să-ți valorifici o pasiune.

Pești

Posibil, astăzi, să ai niște idei originale de proiecte, pe care vrei să le pui în practică în perioada următoare, însă ai nevoie de susținere financiară. Pe de altă parte, ai un puternic spirit de aventură și s-ar putea să te arunci cu capul înainte într-o relație romantică, fără să aștepți să vezi dacă cel spre care mergi este ceea ce ai nevoie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni