• PRO TV
  • Care este primul animal pe care îl vezi în imagine? Iluzia optică virală care dezvăluie dacă ești egocentric sau altruist

Care este primul animal pe care îl vezi în imagine? Iluzia optică virală care dezvăluie dacă ești egocentric sau altruist

Care este primul animal pe care îl vezi în imagine? Iluzia optică virală care dezvăluie dacă ești egocentric sau altruist

Iluziile optice au devenit un mod distractiv de a-ți testa creierul și de a determina modul în care te percepi pe tine însuți, dar și lumea care te înconjoară.

Imaginea de mai jos prezintă un animal alb-negru așezat pe un fundal alb, iar privitorii trebuie să spună care este primul animal pe care îl văd: pisica sau șoarecele.

​Dacă ai văzut prima dată pisica

Dacă ai văzut mai întâi pisica neagră înseamnă că ești o persoană inerent egocentrică, dar și independentă și curioasă. Nu-ți place să depinzi de nimeni în nicio situație și crezi că poți duce la bun sfârșit orice sarcină mai bine decât alții.

Pisica dezvăluie, de asemenea, că ești o persoană jucăușă și misterioasă, ceea ce îi face pe ceilalți să se bucure de personalitatea ta și îi face să graviteze în jurul tău. Ești o persoană curioasă și vrei mereu să încerci experiențe noi și să înveți lucruri noi de-a lungul vieții tale.

Dacă ai văzut prima dată șoarecele

Un șoarece alb poate fi văzut în centrul feței pisicii, unde se află nasul acesteia.

Dacă ai văzut prima dată un șoarece, înseamnă că ești o persoană precaută și timidă, care nu are încredere în oameni cu ușurință. Natura ta timidă și rezervată te poate face să te simți ca și cum ai privi din exterior, ceea ce te face mai atent decât alții. Observi lumea din jurul tău cu o privire neîngrădită și te adaptezi ușor la situațiile neobișnuite. De asemenea, șoarecele arată că ești o persoană dură și de încredere în situații dificile și totodată știi cum să faci față problemelor.

Aceste tipuri de iluzii optice folosesc trucuri vizuale pentru a dezvălui trăsăturile de personalitate sau dorințele oamenilor prin analizarea modului în care aceștia percep imagini ambigue, scrie Daily Mail.

Tipul de iluzie, prezentat aici, se numește iluzie figură-sol, care ne forțează mintea să treacă de la o imagine la alta, ceea ce înseamnă că este posibil să fi observat pisica mai întâi și șoarecele doar o secundă mai târziu.

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni