• PRO TV
  • Chef Cătălin Scărlătescu va lansa noi rețete în cartea sa digitală „Grătar de Călător” de pe platforma FoodFix

Chef Cătălin Scărlătescu va lansa noi rețete în cartea sa digitală „Grătar de Călător” de pe platforma FoodFix

Chef Cătălin Scărlătescu va lansa noi rețete în cartea sa digitală „Grătar de Călător” de pe platforma FoodFix

FoodFix Tech, platforma digitală care transformă gătitul într-o experiență interactivă și captivantă, anunță extinderea colecției culinare digitale a lui Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați chefi din România.

Acesta adaugă trei capitole noi în cartea sa, „Grătar de Călător”, dedicate unor destinații de călătorie în Maroc, Thailanda și Italia. Noile rețete vor fi disponibile din 16 octombrie, exclusiv pe platforma FoodFix, oferind utilizatorilor preparate inspirate de experiențele gastronomice internaționale ale lui Chef Scărlătescu.
Chef Cătălin Scărlătescu, actual jurat al emisiunii MasterChef, este cunoscut nu doar pentru talentul său culinar, dar și pentru pasiunea sa de a explora lumea. Cu o carieră de peste 30 de ani în domeniul gastronomiei, Chef Scărlătescu și-a dedicat viața artei culinare. După ce a lucrat în restaurante de top și a călătorit pe mare, Chef Scărlătescu a acumulat o vastă experiență din peste 50 de țări. Astfel, el a fost inspirat să creeze „Grătar de Călător”, cartea digitală care aduce pe ecranele utilizatorilor rețete unice, inspirate din călătoriile sale.

​„Colaborez de ceva timp cu FoodFix și am susținut de la început această idee inovatoare prin care aduci rețetele mai aproape de oameni. Platforma oferă instrumente pentru ca toată lumea să se bucure de gătit, indiferent de experiență. Referitor la cele trei noi capitole, țările pe care le-am ales îmi sunt extrem de dragi, nu doar pentru mâncarea extraordinară, ci și pentru cultura și oamenii pe care i-am întâlnit acolo. În capitolele noi, am pus nu doar rețete, ci și povești. Fiecare preparat vine cu o bucată din experiențele mele, pe care vreau să le împărtășesc cu voi.”, declară Chef Cătălin Scărlătescu.
Platforma FoodFix, cunoscută pentru utilizarea inteligenței artificiale în transformarea rețetelor video în ghiduri detaliate și interactive, facilitează accesul utilizatorilor la scaconținut de calitate, personalizat și ușor de urmărit.
Mihai Găvan, co-fondator și CEO al FoodFix Tech, adaugă: „Chef Scărlătescu este unul dintre partenerii noștri cei mai vechi și suntem încântați să venim cu noutăți pentru utilizatori și să extindem colaborarea. Este o persoană carismatică și pune mult suflet în tot ceea ce face, iar asta se poate observa și din rețetele realizate până acum. Toate parteneriatele noastre sunt construite în jurul ideii de a face gătitul accesibil pentru toată lumea și de a aduce inspirație în bucătării. Cu noile capitole din cartea sa, utilizatorii pot experimenta rețetele autentice din diferite colțuri ale lumii.”
Utilizatorii platformei care au achiziționat cartea „Grătar de Călător” vor putea accesa gratuit și noile rețete. Mai multe informații despre FoodFix se găsesc pe http://foodfix.tech.

Despre FoodFix Tech:
Fondată în 2022 în Londra, FoodFix Tech este o companie de tehnologie la intersecția inovației în materiale video și industria culinară. Misiunea noastră este de a transforma modul în care cunoștințele despre gătit sunt împărtășite și consumate pe piața globală. Dezvoltăm tehnologie avansată care permite creatorilor de conținut să își monetizeze eficient materialele video prin transformarea acestora într-un standard de „food knowledge” accesibil și atractiv. Aceasta tehnologie oferă utilizatorilor o experiență de gătit unică, permițându-le să învețe și să gătească alături de creatorii lor preferați. FoodFix Tech este dedicată să ofere soluții inovatoare care să aducă creatorii și iubitorii de gastronomie mai aproape, indiferent de locația acestora.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni