• PRO TV
  • Armin Nicoară și Claudia Puican celebrează 2 ani de la nuntă. Mesajul emoționant al artistului:„Îți mulțumesc pentru toate momentele...”

Armin Nicoară și Claudia Puican celebrează 2 ani de la nuntă. Mesajul emoționant al artistului:„Îți mulțumesc pentru toate momentele...”

Armin Nicoară și Claudia Puican celebrează 2 ani de la nuntă. Mesajul emoționant al artistului:„Îți mulțumesc pentru toate momentele...”

Armin Nicoară și Claudia Puican au celebrat vineri, 27 septembrie, doi ani de când și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu.

Gallery

Claudia Puican și Armin Nicoară celebrează doi ani de la nuntă

În urmă cu doi ani, Claudia Puican și Armin Nicoară și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu. Acum, la ceas aniversar, artistul a ținut să marcheze această zi de maximă importanță în familia sa cu o postare emoționantă. VEZI IMAGINI CU CEI DOI DE LA NUNTA IN GALERIA FOTO

Armin Nicoară a ținut să precizeze cât de frumoasă este viața alături de partenera lui. Claudia Puican îi este un adevărat sprijin în viață și se simte binecuvântat.

„Acum 2 ani am spus Da celui mai frumos capitol din viața noastră. De atunci, fiecare zi alături de tine a fost o binecuvântare, o poveste scrisă cu iubire, răbdare și bucurie. Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, pentru că îmi ești sprijin și suflet pereche. Abia aștept să trăim și mai multe vise împreună. La mulți ani nouă, dragostea mea”, a scris Armin Nicoară, pe Facebook.

Armin Nicoară și Claudia Puican sunt unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, prin prisma relației lor atipice.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni