• PRO TV
  • Fratele lui Kate Middleton, la un pas de suicid. James Middleton a fost salvat în ultima clipă de propriul câine: „Mă gândesc la modalități de a muri”

Fratele lui Kate Middleton, la un pas de suicid. James Middleton a fost salvat în ultima clipă de propriul câine: „Mă gândesc la modalități de a muri”

Fratele lui Kate Middleton, la un pas de suicid. James Middleton a fost salvat în ultima clipă de propriul câine: „Mă gândesc la modalități de a muri”

Fratele lui Kate Middleton a lansat o carte în care vorbește despre cea mai grea perioadă a vieții sale, dar și despre modul în care a reușit să se salveze, deși avea gânduri de suicid.

Gallery

În ciuda faimei și a situației financiare foarte bune, James Middleton, fratele lui Kate Middleton, voia să își ia viața. Acesta început ședințele de terapie, la care era însoțit chiar de sora lui, după luni întregi de suferință.

Fratele lui Kate Middleton a vrut să se sinucidă

Cartea în care James Middleton își îmbrățișează vulnerabilitatea și vorbește despre dorința lui de a muri se numește Meet Ella: The Dog Who Saved My Life (n.r. Faceți cunoștință cu Ella: Câinele care mi-a salvat viața).

Mult timp, James Middleton s-a confruntat cu depresia, boală ce aproape l-a făcut să își ia viața. Unul dintre motivele care l-a adus în acest punct a fost reprezentat chiar de celebritatea pe care Kate Middleton o are de atâția ani.

Acesta nu voia să mai fie prezentat drept fratele lui Kate Middleton, însă picătura care a umplut paharul a fost reprezentată de suma de două milioane de lire sterline pe care firma lui a pierdut-o.

Citește și:

„Mă gândesc la modalități de a muri pentru a putea ieși din roller coaster-ul care mă trimite în pragul nebuniei. Nu pot să dorm pentru că în mintea mea este hărmălaie. Insomnia e amețitoare. Sunt complet epuizat. Mă simt neînțeles, un eșec total. N-aș dori nici celui mai mare dușman acest sentiment de inutilitate, disperare, izolare și singurătate. Cred că înnebunesc”, se arată în cartea lansată de James.

James Middleton a rupt legătura cu familia

Până să se vindece de depresie, se simțea atât de copleșit de tot ceea ce i se întâmpla, încât a decis să rupă legăturile cu familia. Acesta nu mai vorbea cu niciuna dintre surorile sale, nici cu soții acestora și nici măcar părinții nu au reușit să îl facă să se răzgândească.

Ella, câinele care i-a fost alături timp de 15 ani, este cel care a reușit să îl convingă să renunțe la tentativa de suicid. Fratele viitoarei regine urcase pe acoperișul unei clădiri din Londra și, când a vrut să sară, și-a văzut câinele în timp ce el îl privea.

Citește și:

​Animalul nu se mișcase din locul în care acesta îl lăsase, iar privirea lui l-a convins să renunțe la gestul extrem. „Ochii ei mă implorau să cobor. Mângâi capul mătăsos al Ellei. Ea este motivul pentru care nu fac acest salt. Ea este Ella, câinele care mi-a salvat viața”, a mai scris acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni