• PRO TV
  • Are 1,57 m și 49 de ani, dar le dă clasă manechinelor de top! Eva Longoria, fabuloasă pe podiumul de la Paris Fashion Week: „Pur și simplu sublimă!”

Are 1,57 m și 49 de ani, dar le dă clasă manechinelor de top! Eva Longoria, fabuloasă pe podiumul de la Paris Fashion Week: „Pur și simplu sublimă!”

Are 1,57 m și 49 de ani, dar le dă clasă manechinelor de top! Eva Longoria, fabuloasă pe podiumul de la Paris Fashion Week: „Pur și simplu sublimă!”

Eva Longoria a făcut spectacol la Săptămâna Modei de la Paris. Actrița celebră pentru rolul din „Neveste disperate” a avut o apariție fabuloasă pe catwalk, iar spectatorii au aplaudat-o frenetic.

Se apropie de 50 de ani și măsoară doar 1,57 m, însă emană sex-appeal prin toți porii. Eva Longoria este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume și cu fiecare apariție demonstrează că își merită cu prisosință locul.

Gallery

​Actrița a purtat o rochie albă cu un decolteu abisal și decupată în zona picioarelor. N-au lipsit diamantele, tocurile și rujul pe care vedeta și l-a aplicat cu mișcări seducătoare chiar în timpul defilării de pe podiumul de la Paris Fashion Week.

​Vedeta a strălucit sub ploaia de blițuri și și-a încântat și fanii virtuali cu câteva instantanee de la eveniment. Eva a postat mai multe imagini pe contul de Instagram, acolo unde are peste 10 milioane de urmăritori.

Decolteul i-a dat ceva bătăi de cap și a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit actrița, însă fanii au fost mega încântați. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Pur și simplu sublimă!”

„Wow…O zeiță!”

„Trec anii și tu arăți din ce în ce mai bine!”

„Arăți fenomenal!”

„Cu zâmbetul ăla poți topi inimi!”

„Ești o femeie incredibil de frumoasă!”

„Am rămas fără cuvinte”, i-au scris unii dintre admiratori.

Eva Longoria a împărțit scena cu celebrități ca Andie Macdowell, Jane Fonda, Cindy Bruna, Cara Delevingne sau Kendall Jenner.

​De-a lungul anilor, vedeta din serialul de succes „Neveste disperate” a bifat mai multe apariții memorabile pe covorul roșu. Eva Longoria a fost întotdeauna apreciată pentru ținutele alese și a primit doar laude din partea criticilor de modă.

Bruneta, care este la a treia căsnicie și are acasă un băiețel de 5 ani, spune că se menține în formă cu o alimentație sănătoasă și mult sport. 

Actrița americană a declarat în cadrul mai multor interviuri că iubește să facă yoga pentru că o ajută să „înceapă fiecare zi din săptămână cu o stare de zen de invidiat”.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni