• PRO TV
  • Andreea Bănică, secretele unui mariaj longeviv. Artista și soțul ei sunt căsătoriți de 16 ani: „Este nevoie de...”

Andreea Bănică, secretele unui mariaj longeviv. Artista și soțul ei sunt căsătoriți de 16 ani: „Este nevoie de...”

Andreea Bănică, secretele unui mariaj longeviv. Artista și soțul ei sunt căsătoriți de 16 ani: „Este nevoie de...”

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt căsătoriți de 16 ani. După ce în presă s-a scris că sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, artista a dezvăluit secretele unui mariaj de lungă durată.

Gallery

Andreea Bănică se numără printre cele mai apreciate cântărețe din România. La 46 de ani arată impecabil și se laudă cu o siluetă de invidiat. Artista nu ezită să se posteze în mediul online în costum de baie și nemachiată, arătându-le fanilor că, în ciuda trecerii anilor, vârsta este doar un număr.

Andreea Bănică, despre relația cu soțul ei

Andreea Bănică și Lucian Mitrea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de două decenii, au împreună doi copii, iar viața lor de familie e plină de armonie.

În presă s-a scris că Andreea Bănică și partenerul ei de viață se numără printre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Ulterior, vedeta a vorbit despre mariajul cu soțul ei, precizând că compatibilitatea este cheia unei relații de lungă durată.

„Astazi un ziar scrie ca suntem printre cele mai longevive cupluri din showbiz. Acum ,nu stiu ce sa zic daca suntem unul dintre sau cel mai ?
Am fost intrebata de multe ori despre reteta longevitatii ….
Cam ce as putea sa spun? Oamenii care se iubesc se vad!
Ii vezi din gesturi, mimica, expresie! Nu exista o reteta ci compatibilitate spun eu , clar! Este nevoie de ceva umor( el are mai mult eu mai putin), suntem doi pupaciosi de mici( eu o alergam pe mama dupa masa din sufragerie sa o pup) . Daca esti compatibil dureaza, daca nu, nu!”, a scris Andreea Bănică, pe Instagram.

Foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni