• PRO TV
  • Fiica lui Ilie Năstase se declară îndrăgostită. Cum a reacționat mama sa, Amalia Năstase, când a văzut cum s-au fotografiat cei doi

Fiica lui Ilie Năstase se declară îndrăgostită. Cum a reacționat mama sa, Amalia Năstase, când a văzut cum s-au fotografiat cei doi

Fiica lui Ilie Năstase se declară îndrăgostită. Cum a reacționat mama sa, Amalia Năstase, când a văzut cum s-au fotografiat cei doi

Alessia Năstase a împliti recent 21 de ani. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de dragoste și a decis că este momentul să le împărtășească tuturor ce simte pentru acest băiat. Fiica lui Ilie și a lui Amalia Năstase pare să fie o fire nonconformistă, care nu prea dă atenție la „ce va spune lumea”. Cel puțin, ne arată asta prin fotografia postată recent pe pagina sa de socializare.

Fiica de 21 de ani a lui Ilie Năstase şi-a făcut publică relaţia într-un mod atipic. Alessia Năstase a publicat o fotografie, care a stârni imediat și un comentariu din partea mamei sale.

„Mă cunoaşte lumea pe acolo…”, i-a scris Amalia Năstase fiicei sale, pe Instagram. „Oups”, i-a răspuns Alessia. 

Fiica fostului mare jucător de tenis locuiește la Paris, unde studiază arta. Într-o emisiune TV, cu ceva timp în urmă, Amalia Năstase a vorbit despre modul în care și-a educat fiicele.  

„Nu i-am lăsat să facă chiar toate tâmpeniile și nu-i las să experimenteze chiar toate chestiile pentru că le explic și au văzut și din experiența mea că nu e ok să fumezi, nu e ok să bei. (…) N-ai de ce să încerci ceva care știi sigur că nu e ok. În alte privințe le las să-și aleagă calea lor, să facă ceea ce vor, chiar dacă eu așa avea niște obiecții. Sunt copii cerebrali care merită să-și aleagă singuri calea fără să le spun eu ce e mai bine pentru ele”

​Potrivit contului său de socializare, iubitul Alessiei este Bogdan Oancea. Locuiește în Paris și îi place moda. Drept dovadă stau imaginile pe care le publică pe pagina sa de Instagram. El se distinge printr-un stil vestimentar interesant și primește deseori aprecieri din partea urmăritorilor. 

Cei doi se întâlnesc deja de mai bine de un an. 

Gallery

Sursă foto: Instagram 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni