• PRO TV
  • Un bărbat a fost la un pas de a rămâne fără braț după ce a încercat să hrănească un urs pe Transfăgărășan. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Un bărbat a fost la un pas de a rămâne fără braț după ce a încercat să hrănească un urs pe Transfăgărășan. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Un bărbat a fost la un pas de a rămâne fără braț după ce a încercat să hrănească un urs pe Transfăgărășan. Imagini care vă pot afecta emoțional!

Și-a pus în pericol viața după ce a oprit pe marginea drumului, ca să hrănească o ursoaică. Bărbatul a fost la un pas de a rămâne fără braț, după ce animalul s-a repezit spre mâna lui. Totul s-a întâmplat pe Transfăgărășan.

Acum trei zile, s-a emis stare de alertă în județul Argeș, pe Transfăgărășan, după ce un băiat în vârstă de 14 ani a fost mușcat de un urs. Iată că la scurt timp după acest incident, noi imagini surprinse de un șofer te lasă pur și simplu mut de uimire. Oamenii nu se învață minte și continuă să hrănească urșii la marginea drumului. Un bărbat era cât pe ce să rămână fără braț, după ce o ursoaică a băgat capul peste geamul mașinii sale.

Ursoaicele care se află alături de pui pot fi extrem de periculoase. Pe imaginile video se poate observa puiul ei, care stă mai în spate.

ursa

După ce a reușit să scape, bărbatul a apăsat pe accelerație și a plecat rapid. Cu siguranță, a tras o sperietură zdravănă. La toată scena au asistat și alți turiști care au parcat lângă ursoaică. Aceștia privesc nestingheriți. 

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni