• PRO TV
  • Și-a pus perucă, ochelari de vedere și un costum ponosit și a mers într-un bar cu karaoke. Reacția petrecăreților când și-au dat seama ce artist celebru au în față: „Cea mai mare surpriză a anului!”

Și-a pus perucă, ochelari de vedere și un costum ponosit și a mers într-un bar cu karaoke. Reacția petrecăreților când și-au dat seama ce artist celebru au în față: „Cea mai mare surpriză a anului!”

Și-a pus perucă, ochelari de vedere și un costum ponosit și a mers într-un bar cu karaoke. Reacția petrecăreților când și-au dat seama ce artist celebru au în față: „Cea mai mare surpriză a anului!”

Petrecăreții dintr-un bar cu karaoke din Las Vegas au avut parte de o surpriză pe care nu o vor uita toată viața. La un moment dat, un bărbat a urcat pe scenă cu un balon în mână și a început să cânte timid o piesă. Ce a urmat a devenit viral pe rețelele de socializare.

Gallery

​Bărbatul, care purta o perucă bizară, ochelari de vedere și un costum ponosit cu cravată, era nimeni altul decât Chris Martin, celebrul solist al trupei Coldplay. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Ca într-un episod din „Masked Singer”, artistul a luat prin surprindere un bar din Las Vegas după ce a interpretat „All My Love”, cel mai nou single al trupei.

„Ai toată dragostea mea, Fie că plouă sau toarnă, sunt tot al tău”, a cântat Chris Martin mulțimii, care l-a aclamat pe tot parcursul prestației.

Mai mulți spectatori au înregistrat momentul și l-au distribuit pe rețelele de socializare. După ce a terminat de cântat, Martin a renunțat la perucă, spre uimirea celor care s-au bucurat de prestația sa de câteva minute.

@coldplay All My Love, live at Dino’s, Las Vegas #MoonMusic #11days ♬ original sound - coldplay

Locația pe care Chris Martin a ales-o pentru a-și promova noul single a postat un mesaj pe Instagram.

„Mulțumim Chris Martin că ne-ai ales! Ce moment viral! Cea mai tare surpriză a anului”, este mesajul postat de cei de la Dino’s Las Vegas, scrie USA Today.

Coldplay va susține 12 concerte în Europa în 2025

Coldplay urmează să stabilească un nou record la Wembley Stadium din Londra vara viitoare, printr-o serie de 10 concerte, depășind astfel performanțele realizate anterior de Taylor Swift și Take That.

Trupa va susține doar 12 concerte în Europa în 2025, iar 10% din încasările lor vor fi donate către Music Venue Trust, o organizație care sprijină sălile de concerte mici și independente din Marea Britanie.

În iunie, Coldplay a ajuns și-n România. Trupa a avut două seri de concert pe Arena Națională din Capitală.

Foto: TikTok/ Youtube/ Getty Images

CITEȘTE ȘI:

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni