• PRO TV
  • Alex Pițurcă, noi declarații despre Christina Ich! Ce a spus după ce s-a zvonit că influencerița l-ar neglija pe Noah, copilul lor: „Nimic mai neadevărat!”

Alex Pițurcă, noi declarații despre Christina Ich! Ce a spus după ce s-a zvonit că influencerița l-ar neglija pe Noah, copilul lor: „Nimic mai neadevărat!”

Alex Pițurcă, noi declarații despre Christina Ich! Ce a spus după ce s-a zvonit că influencerița l-ar neglija pe Noah, copilul lor: „Nimic mai neadevărat!”

Christina Ich și Alex Pițurcă s-au despărțit în urmă cu ceva timp, însă au rămas în relații bune de dragul fiului lor, Noah. Recent, s-a zvonit că influencerița își neglijează copilul, însă Alex Pițurcă a negat în totalitate acest lucru.

Gallery

​Alex Pițurcă și Christina Ich au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din lumea mondenă românească. Cei doi au împreună un fiu, pe Noah, care în scurt timp va împlini vârsta de cinci ani. Deși sunt, oficial, despărțiți, influencerița și fostul său partener au decis să rămână în relații bune, totul de dragul unicului lor copil.

Recent, în spațiul public au apărut anumite informații conform cărora Christina Ich și-ar neglija băiețelul, însă fostul ei partener, Alex Pițurcă, i-a luat imediat apărarea și a spus că nu există nimic mai neadevărat decât aceste zvonuri.

„Salutare tuturor! Știți că nu am vorbit niciodată despre viața mea personală, astăzi va fi prima oară și poate ultima oară când o voi face și voi dezimți un articol. Este vorba despre faptul că Noah ar fi crescut de mama mea și că Cristina își neglijează copilul.

Deci, nimic mai neadevărat, orice se poate spune despre Cristina, dar despre faptul că își neglijează copilul este o prea mare nedreptate. Am ținut să dezmint acest lucru și să iau atitudine dat fiind faptul că este Noah la mijloc.

Am fost scurt și la obiect”, a spus Alex Pițurcă, pe Instagram.

Christina Ich și Alex Pițurcă au fost împreună mai mulți ani, însă în 2022 au decis să se despartă. Motivul pe care l-au invocat cei doi, la vremea respectivă, a fost nepotrivirea de caracter.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni