• PRO TV
  • Cu cine s-au căsătorit frații Menendez în închisoare și ce se întâmplă cu vizitele conjugale: ”Nu relațiile intime sunt importante, ci...”

Cu cine s-au căsătorit frații Menendez în închisoare și ce se întâmplă cu vizitele conjugale: ”Nu relațiile intime sunt importante, ci...”

Cu cine s-au căsătorit frații Menendez în închisoare și ce se întâmplă cu vizitele conjugale: ”Nu relațiile intime sunt importante, ci...”

Erik și Lyle Menendez s-au căsătorit amândoi în închisoare, aceștia fiind condamnați pe viață pentru că și-au omorât părinții în 1989.

Gallery

Erik și Lyle Menendez și-au împușcat părinții, pe Jose și Kitty Menendez, pe 20 august 1989. După ani de procese, frații au fost condamnați pentru omor premeditat și au primit închisoare pe viață, fără drept de eliberare condiționată.
În acest răstimp, amândoi s-au căsătorit.

Lyle s-a căsătorit mai întâi cu Anna Eriksson, divorțat în 2001, apoi în 2003 a cerut-o pe actuala soție, Rebecca.

Erik s-a căsătorit cu Tammi în 1999. ”Iubirea lui Tammi m-a făcut să devin o persoană mai bună. Vreau să fie cel mai bun soț posibil pentru eu”, a declarat Erik pentru revista People în 2005.

Prima soție a lui Lyle a fost Anna Eriksson, o fostă recepționeră care mai apoi a devenit model. Conform The Sunt, Eriksson i-a scris o scrisoare lui Lyle în timpul procesului. El a răspuns, au început să-și scrie regulat și încet încet totul s-a transformat într-o relație de iubire.
În 1994, Eriksson s-a mutat la Los Angeles pentru a fi mai aproape de Lyle. Cei doi s-au căsătorit în 1996 - în ziua în Lyle a primit sentința de închisoare pe viață. Ceremonia a fost ținută pe speakerul de la telefon.
În 2001, Anna a intentat divorț după ce Lyle i-ar fi fost infidel și ar fi schimbat mesaje cu alte femei pe la spatele ei.

Conform NBC News, Rebecca Sneed se știau de 10 ani înainte de a se căsători în noiembrie 2003. Rebecca, jurnalistă, a comunicat cu Lyle prin intermediul scrisorilor și cei doi au devenit un cuplu după ce el și Eriksson au divorțat.
De când s-a măritat cu Lyle, Rebecca a devenit avocat și îl vizitează pe acesta săptămânal. ”Probabil avem conversații mai intime decât au de regulă oamenii căsătoriți, care sunt distrași de viața de afară”.

Erik și soția lui, Tammi, au început să corespondeze în 1993


Tammi Saccoman era căsătorită cu Chuck Saccoman și locuia cu el și cu fiica adolescentă, provenită dintr-o relație anterioară, când a începit să urmărească procesul fraților la tv, în 1993. Cu acordul lui Chuck și pentru că îi era milă de Erik, aceasta i-a trimis o scrisoare la închisoare. ”Nu am crezut că Erik o să-mi răspundă”.

Cei doi au început să corespondeze. ”Îmi plăcea să-i scriu. Tammi nu făcea parte din nebunia de care aveam parte cu procesul și presa”.
În 1996, Tammi a descoperit că soțul ei Chuck îi viola fiica de când aceasta avea 15 ani. Chuck s-a predat la poliție și s-a sinucis două zile mai târziu.

”I-am cerut sprijinul lui Erik. El m-a consolat și scrisorile noastre au început să aibă un ton mai serios”, a declarat Tammi pentru revista People.
Erik spune că atunci când a văzut-o pe Tammi în realitate ”a fost cea mai frumoasă experiență din viața mea”.
În 1998, Erik a cerut-o în căsătorie pe Tammi și cei doi și-au pus pirostriile la închisoarea Folsom, cu o prăjiturică Twinkie pe post de tort de nuntă.

Deși atât Lyle cât și Erik sunt amândoi căsătoriți, niciunul nu și-a consumat căsătoria pentru că, în California, vizitele conjugale sunt interzise pentru deținuții care o pedeapsă pe viață.

”Ceea ce îți dorești nu sunt relațiile intime, ci legătura emoțională”, spune Erik. ”Nu există sex de împăcare, doar un telefon de 15 minute. Așa că trebuie să te străduiești să faci lucrurile să meargă”.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni