• PRO TV
  • Livia Eftimie și-a serbat ziua de naștere. Cum a surprins-o Spike, în ziua în care a împlinit 34 de ani: „I-ați dăruit sufletului meu un cămin”

Livia Eftimie și-a serbat ziua de naștere. Cum a surprins-o Spike, în ziua în care a împlinit 34 de ani: „I-ați dăruit sufletului meu un cămin”

Livia Eftimie și-a serbat ziua de naștere. Cum a surprins-o Spike, în ziua în care a împlinit 34 de ani: „I-ați dăruit sufletului meu un cămin”

Livia Eftimie a fost în centrul atenției în această săptămână, deoarece și-a serbat ziua de naștere. Aceasta a avut alături cele mai apropiate persoane, iar, de la petrecere, nelipsit a fost iubitul ei, Spike.

Gallery

Livia Eftimie s-a bucurat din plin de tot ceea ce ziua ei de naștere i-a adus, iar Spike nu a scăpat-o din ochi nici măcar un minut. Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost în centrul atenției, mulțumindu-le prietenilor pentru faptul că îi sunt alături.

Livia Eftimie și-a serbat ziua de naștere

Petrecerea dată de Livia a fost una restrânsă, fiind prezente doar câteva persoane. Spike și prietenii apropiați au surprins-o cu un tort, iar cele mai importante momente au fost repostate de aceasta pe contul ei de Instagram.

În ciuda tuturor acuzațiilor care încă li se aduc Liviei și lui Spike, cei doi nu pun la suflet nimic din ceea ce se spune despre ei și își continuă relația, devenind din ce în ce mai apropiați.

Citește și:

​După petrecerea restrânsă, Livia a făcut câteva postări pe contul său de Instagram, mulțumindu-le tuturor celor prezenți pentru surpriza pe care i-au făcut-o: „Vă iubesc pe toți atât de mult! Mulțumesc pentru că i-ați oferit sufletului meu o casă”.

Cum se apără Livia de acuzațiile de infidelitate care i se aduc

După ce, timp de mai multe luni, a fost aspru judecată pentru divorțul de Cătălin Bordea, după ce s-a aflat că l-a înșelat cu Spike, cel mai bun prieten al său, dar și cavalerul de onoare, aceasta a decis să rupă tăcerea.

Citește și:

​Printr-o serie de postări, Livia a mărturisit că lucrurile nu stau deloc așa cum sunt prezentate de fostul soț, dar și că a avut motive serioase pentru a pune punct căsniciei. Una dintre postările care a stârnit și mai mult revolta a fost cea în care iubita lui Spike dă de înțeles că este pusă la zid fără rost: „Oamenii au văzut doar deciziile pe care le-am luat, dar nu și opțiunile pe care le-am avut”.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni