• PRO TV
  • Nuntă lângă mlaștină. Cântăreața Lana Del Rey s-a căsătorit cu alesul inimii ei, un „îmblânzitor de aligatori”

Nuntă lângă mlaștină. Cântăreața Lana Del Rey s-a căsătorit cu alesul inimii ei, un „îmblânzitor de aligatori”

Nuntă lângă mlaștină. Cântăreața Lana Del Rey s-a căsătorit cu alesul inimii ei, un „îmblânzitor de aligatori”

Lana Del Rey s-a căsătorit joi cu ghidul Jeremy Dufrene, într-o zonă mlăștinoasă din Louisiana. Locul nu a fost ales întâmplător. Aici își desfășoară activitatea alesului inimii ei, care îi plimbă pe turiști pentru a le arăta aligatorii.

Gallery

​Cântăreața și iubitul ei au schimbat jurămintele într-un cadru restrâns, într-un cort instalat pe malul apei, la Arthur's Air Boat Tours, o mică afacere a lui Jeremy Dufrene (49 de ani) din Des Allemands. 

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai sus.

La ceremonie au participat doar rudele și câțiva prieteni. Lana a fost condusă spre altar de tatăl ei. Ea a purtat o rochie albă simplă, cu coadă și cu volane în zona decolteului. Pentru o pată de culoare, artista și-a prins o fundă albastră de satin în păr. 

Este prima căsătorie pentru Lana și a doua pentru Dufrene. „Îmblânzitorul de aligatori” a trecut printr-un divorț și are trei copii, potrivit the-sun.com. 

În vârstă de 39 de ani, Lana Del Rey este cântăreață și compozitoare americană, recunoscută pentru timbrul emotiv, uneori chiar lacrimogen al vocii sale. Printre cele mai cunoscute albume lansate de ea este Born to Die (2012). Lana Del Rey a început să compună piese la vârsta de 18 ani și a semnat primul său contract cu 5 Points Records în 2007. Ea câștigă aproximativ 3 milioane de dolari pe an. Averea Lanei se ridică la 30 de milioane de dolari

Sursă foto: Getty, Instagram 
Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni