• PRO TV
  • Anca Dumitra a postat primele imagini cu fiul ei. Actrița din „Las Fierbinți” radiază de bucurie de când a devenit mamă: „Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”

Anca Dumitra a postat primele imagini cu fiul ei. Actrița din „Las Fierbinți” radiază de bucurie de când a devenit mamă: „Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”

Anca Dumitra a postat primele imagini cu fiul ei. Actrița din „Las Fierbinți” radiază de bucurie de când a devenit mamă: „Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”

Anca Dumitra a născut în urmă cu nici două săptămâni, pe data de 17 septembrie. Actrița din „Las Fierbinți” a adus pe lume primul ei copil, iar bucuria pe care o simte cu greu se poate exprima în cuvinte.

Gallery

Anca Dumitra a ținut secret atât sexul copilului, cât și perioada în care nașterea urma să aibă loc și, la câteva zile de când a devenit mămică, a postat câteva imagini cu cel mai nou membru al familiei.

Anca Dumitra, prima poză cu copilul ei

Fără doar și poate, Anca Dumitra traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Actrița și soțul ei, Manfred Spendier, și-au îndeplinit dorința și au devenit părinți. Cei doi au un băiețel pe nume Levi Nicholas care, deja, i-a cucerit.

După ce a fost externată, iar primele zile de acomodare au avut loc, Anca Dumitra a postat câteva fotografii cu bebelușul. (VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Actrița radiază de fericire și se bucură din plin de noul capitol care a început în viața ei, dar care s-a lăsat ceva timp așteptat.

Citește și:

„Cândva se grăbea. Ca fata la măritat. De data asta nu s-a mai grăbit. A așteptat. S-au așteptat și s-au întâmplat. Într-un firesc, ca de când lumea și pământul. Miraculos, cum îi șase bine unei binecuvântări. Și a știut că de aici încolo- nimic nu va mai fi la fel. Povestea a căpătat alte dimensiuni, ochii- altă privire, iar inima, cu totul alt conținut. Nu credeam să știu să iubesc așa vreodată”, a fost mesajul postat de Anca Dumitra, pe contul său de Instagram.

Anca Dumitra a avut o sarcină ușoară

Pentru multe gravide, perioada sarcinii este destul de solicitantă, în special din cauza grețurilor care, de cele mai multe ori, își fac apariția în prima parte a zilei. Pentru actriță, însă, lucrurile au stat diferit, deoarece grețurile s-au manifestat în a doua parte a zilei, însă nu poate spune că a avut o sarcină complicată.

Citește și:

​Mai mult decât atât, Anca Dumitra nu era convinsă nici în ceea ce privește modalitatea în care va naște, deoarece nimeni nu putea garanta direcția în care aveau să se îndrepte lucrurile spre finalul sarcinii.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni