• PRO TV
  • Horoscop zilnic 27 septembrie 2024. Berbecii au nevoie de cineva în planul amoros, Vărsătorii strică atmosferă din cauza orgoliului

Horoscop zilnic 27 septembrie 2024. Berbecii au nevoie de cineva în planul amoros, Vărsătorii strică atmosferă din cauza orgoliului

Horoscop zilnic 27 septembrie 2024. Berbecii au nevoie de cineva în planul amoros, Vărsătorii strică atmosferă din cauza orgoliului

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul zilei vineri, 27 septembrie 2024.

Berbec

Ai grijă, astăzi, ce promisiuni faci în sfera profesională, pentru că este posibil să-ți fie dificil să te ții de cuvânt! În planul sentimental, s-ar putea să ai nevoie, în perioada următoare, de cineva pe care să-l simți aproape, dacă ești singur. Dacă ești într-o relație de cuplu, ai nevoie de o schimbare/transformare profundă.

Taur

Astăzi, ai nevoie de mai multă odihnă și vei fi tentat să-ți iei o zi liberă. Dacă nu reușești, rezolvă doar chestiunile urgente, mai ales că nu ai un randament prea ridicat. În planul relațional este posibil să apară niște neplăceri, dacă nu reușești să-i intri în voie partenerului, care traversează o zi destul de tensionată sau cu provocări profesionale.

Gemeni

Astăzi, Luna îți traversează sectorul comunicării și interacționării cu ceilalți. Ești curios să afli informații, să faci conexiuni cu persoanele cu care desfășori activități, să discuți mai mult despre planurile tale profesionale sau despre intențiile din planul sentimental. La serviciu este posibil să te simți puțin copleșit de unele sarcini, dar reușești să le duci la capăt până la finalul zilei.

Rac

Cu Luna, guvernatoarea ta, în casa banilor, te preocupă stabilitatea financiară, administrarea resurselor, apar cheltuieli și încerci să reduci niște costuri. Posibil să primești oferte, dar analizează înainte, să încerci să închei un contract, care să-ți suplimenteze veniturile pe termen lung. Traversezi o perioadă în care te bucuri de popularitate.

Leu

Astăzi, Luna îți traversează sectorul personalității și este un moment bun să exprimi ce simți sau să îți exprimi creativitatea, să fii în centrul atenției, să strălucești. Pe de altă parte, ai niște nevoi emoționale pe care doar familia ți le poate îndeplini. De asemenea, ești interesat să creezi armonie în sfera căminului tău.

Fecioară

Astăzi, ai nevoie de liniște, să stai retras, să găsești soluții la unele probleme pe care le ai sau au rămas și nu le dai de capăt. Afli tot felul de informații, care te pun pe gânduri pe toate planurile și te simți destul de afectat de tot ce se întâmplă în jurul tău. Poate ar trebui să iei o pauză și să faci ceva ce-ți place, să te deconectezi de la rutina zilnică.

Balanță

Astăzi, cu Luna în zodia Leu, pe sectorul vieții sociale și prietenilor, te întâlnești cu prietenii, puneți la cale o ieșire sau o petrecere. De asemenea, te afli față în față cu o situație în planul sentimental și încerci să o gestionezi, astfel încât să eviți un conflict de idei sau niște tensiuni.

Scorpion

Astăzi este posibil să fii în centrul atenției, să-ți urmărești interesele, obiectivele și dorințele. Mai mult de atât, lucrezi în sensul acesta pentru ele, ai multă energie și farmec, iar tranzitul lui Venus prin zodia ta îți sporește atractivitatea și ai ocazia să-ți construiești o imagine bună.

Săgetător

Astăzi, ai nevoie să experimentezi, să dezbați subiecte de interes pentru tine. De asemenea, este posibil să fii mai atent la imaginea de ansamblu decât la unele detalii importante. S-ar putea să realizezi că nu ești pregătit pentru a prelua responsabilități noi, fie că nu ai timpul necesar, fie că propunerile nu sunt în acord cu principiile tale.

Capricorn

Astăzi faci planuri împreună cu partenerul de cuplu legat de niște ieșiri, în oraș sau în afara orașului. Se întrevede o lună cu mai multe deplasări și va fi nevoie să stabiliți și un buget, astfel încât să fie totul în regulă și să nu vă treziți că nu mai aveți bani.

Vărsător

Luna îți traversează astăzi casa relațiilor și parteneriatelor profesionale și prioritățile tale vor fi să stabilești anumite chestiuni domestice împreună cu partenerul de cuplu. Atenție, totuși, că ai tendința să te lași condus de orgoliu în unele situații și s-ar putea să strici atmosfera.

Pești

Astăzi se anunță o zi destul de agitată la serviciu, dar cu satisfacția că vei reuși să-ți duci la capăt toate sarcinile. S-ar putea să ai ajutor și acasă la treburile casnice sau să stabilești împreună cu familia programul perioadei următoare, mai ales dacă urmează evenimente în familie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni