• PRO TV
  • Celebrul Balkan Dad este în România! Sârbul a dansat pe "Made in Romania" în toate locurile emblematice din București

Celebrul Balkan Dad este în România! Sârbul a dansat pe "Made in Romania" în toate locurile emblematice din București

Celebrul Balkan Dad este în România! Sârbul a dansat pe "Made in Romania" în toate locurile emblematice din București

N-ai cum să nu îl îndrăgești pe Balkan Dad! Sârbul care face senzație pe rețelele de socializare este în prezent într-un turneu prin țările balcanice și din estul Europei și, după ce a vizitat Bulgaria, a ajuns și în România.

Balkan Dad, pe numele său real Milos Nedeljkov, a devenit celebru în mediul online datorită videoclipurilor sale în care prezintă într-un mod amuzant viața și obiceiurile oamenilor din Balcani. Mulți români îl urmăresc pe Balkan Dad, pentru că se regăsesc în clipurile postate de acesta.

Gallery

În prezent, sârbul se află în România și a postat deja primele imagini. Cu melodia “Made in Romania” pe fundal, Balkan Dad s-a filmat pe străzile din București: a bifat Palatul Parlamentului, fântânile muzicale de la Unirii, a fost pe Calea Victoriei, la Universitate, la Ateneu și, desigur, nu a ratat o masă delicioasă cu mici și cu țuică.

@balkandad Replying to @Iwa ??‍? (Ioana) Romania! Balkandad is here bre! ?? #romania #balkan #bucharest #fyp #fy ♬ Suntem Made In Romania - Ionut Cercel

Deși este născut în Serbia, Balkan Dad trăiește de la 7 luni pe alt continent. “Mulți oameni sunt surprinși că vorbesc sârbește fluent, pentru că m-am mutat din Serbia în Noua Zeelandă când aveam 7 luni. Dar eu eram conectat de cultura Serbiei. N-am crescut în Serbia, ci în Noua Zeelandă, dar într-un mediu balcanic, tata făcea grătare în curte. La 13 ani, i-am cerut tatălui meu o listă cu cele mai populare cântece sârbești și le-am învățat. M-am mutat în Australia după ce am terminat facultatea în Noua Zeelandă. Nu era locul pentru mine, ploua mult, e frig”, a povestit Balkan Dad.

De curând, sârbul a făcut senzație pe net după ce a postat un clip în care îl “antrenează” pe Novak Djokovic.

@balkandad When your tennis coach is Balkan ? Featuring the Goat @Novak Djokovic . . #balkan #tennis #djokovic #fyp ♬ original sound - balkandad

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni